• WTC:n henki

  Tapahtumapaikka
  Ulkomaat

  Tapahtuma-aika
  2001

  Aaveen muoto
  Tunnistamaton henki

  Kertojana toimi
  Tuntematon henkilö

  WTC oli ennen tuhoutumistaan tunnettu muutamista hengistään jotka tekivät ilmestymisiään satunnaisesti yövuorojen aikana.

  Yövuorolaisten aikana olikin jo vuosien aikaan kiertänyt tarinoita satunnaisista varjomaisista hengistä jotka olivat vaeltaneet käytävillä aamuöisin. Seuraavan tarinan kertonut henkilö oli työskennellyt jo vuosia WTC:llä yövuoroissa näkemättä vilaustakaan työntekijöiden keskuudessa puhuista hengistä kunnes tarina alkoi saada karmivampaa piirrettä.

  ”Eräänä iltana sitten aloin nähdä työtovereitteni kertomia varjolta näytttäviä aaveita” henkilö kertoo tarinaansa .. ”Yleensä aaveet näkyivät varjomaisena ilmestyksenä jotka sitten katosivat hyvin nopeasti. Tätä olikin jatkunut jonkin aikaa kunnes World Trade Centerin tuhoisana päivänä 11.9.2001 kello viideltä aamulla meni tilanne hieman karmaisevammaksi.”

  ”Ollessani työpöydällä huomasin ympärilläni neljä näitä varjomaisia aaveita mikä oli outoa sillä normaalisti varjoja näkyi vain yksi. Varjot olivat ympäröineet minut ja katsoivat minua ja yhtänopeasti kuin ne olivat ilmestyneet ne myös katosivat.”

  ”Samana päivänä pyhyin assistentilleni neljästä aaveestani johon hän vastasi ihmetellen että ei ole koskaan kuullut kenenkään nähneen niin monta aavetta kerrallaan.”

  ”Myöhemmin samana päivänä juttelin esimieheni kanssa ja vitsailimme keskenämme kun tunsimme valtavat jysäyksen. Lentokone oli törmännyt WTC torniin ja kaikki jähmetyimme shokista paikallemme. Ei kulunut montakaan hetkeä kun tutunoloinen varjomainen aaveilmestys tuli vierelleni ja kuiskasi minulle käskevästi ’lähde heti, torni tuhoutuu!’ jolloin säikähdin sitä ja sain paniikkimaisen kohtauksen joka oli sitä ennen ollut kylmä tyyni shokki.”

  ”Käskin välittömästi työtovereitteni lähteä ja seurata minua mutta he eivät tuntuneet reagoivat mitenkään. Vasta useiden käskyjen jälkeen työtoverit lähtivät mukaani. Kului kymmeniä minuutteja ennenkuin pääsimme alas ja viisi minuuttia sen jälkeen kun pääsimme ulos tornissa kuulimme valtavaa jylinää ja näimme tornin sortuvan takanamme.”

  ”En tiedä vieläkään oliko kyseessä aaveita vai enkeleitä, mutta keitä ilmestykset olivatkin, kiitän heitä sydämeni pohjasta sillä hän tai he pelasti henkeni.”


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Ulkomaat avainsanoilla 2000-luku, 2001, center, henki, trade, world, WTC:n.


 • 5 vastausta aiheeseen WTC:n henki

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa