• Tokiolaisia aavekohtaamisia

  Tähän tarinaan ei ole merkitty tietoja

  Tarkemmat tiedot tullaan lisäämään tähän tarinaan myöhemmin.

  Olimme mieheni ja kahden kaverin kanssa Japanissa matkalla ja kiertelimme useita kaupunkeja ja myöskin eri hotelleja. Tokiossa ollessamme tapahtui kummia kahdessa eri hotellissa. Ensimmäinen tapahtui ollessamme pienessä uudistetussa hostellissa Asakusan kaupunginosassa.

  Vietimme siellä yhteensä kolme yötä ja joka aamuna heräsin hieman aikaisemmin kuin muut n. klo 10.00 ja jäin loikoilemaan paikalleni. En kiinnittänyt asiaan suuremmin huomiota kun vasta myöhemmin, mutta joka aamu täysin samaan aikaan kulki ikkunasta heijastavan valon läpi ihmisen muotoinen varjo.

  Se kulki hitaasti valokaistaleen läpi ja näytti ainoastaan seinään heijastuvalta varjolta. Myöhemmin ajatellen se ei ole voinut olla mahdollista, että ikkunan takana olisi joku kävellyt. Huoneemme oli toisessa kerroksessa ja auringonvalo tulee aamuisin yläviistosta. Lisäksi huoneemme ikkunasta näkymä piti sisällään kadun toisella puolen sijaitsevan hautausmaan.

  Näin jälkeenpäin ilmestys puistattaa aikalailla… Toinen sattumus tapahtui ollessamme Chidorin kaupunginosassa vanhassa tunnelmallisessa hotellissa. Olin tulossa pesutuvalta kaverini kanssa hissillä kerrokseemme ja juuri ovien auetessa kuulimme kuiskauksen käytävän puolelta ja tunsin läsnäolon oven toisella puolen. Olin varma, että oven takana olisi joku, mutta sinne käännyttyäni oli käytävä täysin tyhjä.

  Katsahdimme kaverin kanssa toisiimme ja hän kysyi minulta että \”Olithan se sä?\”. Tajusimme samaan aikaan, että kumpikaan ei pilaillut ja juoksimme lujaa vauhtia huonemme ovelle ja hakkasimme ovea, jotta joku tulisi pian avaamaan. Rynnimme sisään ja tasasimme hengitystä.

  Kuiskaus ei voinut tulla mistään tunnetusta lähteestä, sillä käytävällä jossa olimme oli ainoastaan meidän huoneessa ihmisiä ja ovet olivat raskaat ja ääntä eristävät. En ole aikaisemmin kohdannut mitään, mitä en osaa järjellä selittää ja nämä tilanteet ovat saaneet minut tosissaan kananlihalle!


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Ulkomaat avainsanoilla 2000, 2000-luku, 2009, Moni-ilmiö, Ulkomaat.


 • 2 vastausta aiheeseen Tokiolaisia aavekohtaamisia

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa