• Musta mies tien reunalla

  Tähän tarinaan ei ole merkitty tietoja

  Tarkemmat tiedot tullaan lisäämään tähän tarinaan myöhemmin.

  Mummoni on kertonut minulle paljon paranormaalisia tarinoita mitä hänelle on tapahtunut, mutta tämä on jäänyt minulle päällimmäiseksi mieleen!

  Mummoni ja pappani asuvat maatilalla. Oli vuosi 1997 ja mummoni oli menossa tätiäni vastaan bussipysäkille. Bussipysäkille oli noin 2km. Oli syksy ja satoi vettä. Mummoni oli vihdoin perillä bussipysäkillä. Hän odotti ja odotti ja odotti, mutta bussia ei tullut. Mummoni päätti lähteä kävelemään kotiin päin.

  Tien reunalla oli vanha hylätty talo jossa ei oltu asuttu ainenkaan kymmeneen vuoteen. Entiset asukkaat kertoivat, että talossa tapahtui niin paljon paranormaalisia asioita, että heidän piti muutta pois. Mutta, kun mummoni oli hylätyn talon kohdalla hän näki mustan miehen. Musta mies katsoi häntä talon luota. Mummoni ajatteli, että hänen poikansa ( minun enoni ) oli halunnut säikäyttää äitinsä ja pikkusiskonsa, ja mummoni käveli pelottomasti mustan miehen ohi.

  Kun mummoni oli kotona hän sanoi pojalleen, että olipas hauska vitsi. Pappani ja enoni nauroivat, ja sanoivat, että mummoni on sekoamassa. Tästä mustasta miehestä on kerrottu ennenkin minulle, että sellainen seisoisi pellon päällä. Musta mies ei ole ainut pelottava asia sielä, mutta niistä sitten seuraavan kerran!


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Ulkomaat avainsanoilla 1990, 1990-luku, 1997, Tunnistamaton henki, Ulkomaat.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa