• Henkiolento sängyn päädyssä

  Tähän tarinaan ei ole merkitty tietoja

  Tarkemmat tiedot tullaan lisäämään tähän tarinaan myöhemmin.

  Seuraava on nyt reilun vuoden aikana toistamiseen tapahtunut. Minä olen iltavirkku ja valvon myöhään yöhön.Silloin kun menen nukkumaan on mieheni jo nukkumassa sängyssä. Nukkumaan mennessäni minulla oli tapana sammuttaa kaikki valot ja hiipiä sänkyyn kaapin sivua pitkin. En näet halunut, että mieheni häiriintyy valon vuoksi.Viimeinen kerta oli noin kaksi viikkoa sitten.

  Olin taas menossa sänkyyn pimeässä makuuhuoneessa. Parhaillaan kun nostin peittoa pelästyin aivan mielettömästi.Olin nimittäin aivan nenätysten jonkin mustan ihmistä muistuttavan hahmon kanssa.Siirryin äkkiä kauemmaksi, mutta hahmo pysyi paikoillaan ja sen läpi ei pystynyt näkemään.

  Nostin peiton kulmaa varovasti ja sujahdin sänkyyn aivan mieheni viereen.Tuijotin vain sängynpäätyyn ja huoneeseen, mustahahmo oli poissa. Mieheni heräsi ja kysyi ensimmäiseksi mikä minulla on kun en nukut. Kerroin hänelle, mutta ei tainnut aivan uskoa.

  Tämän jälkeen olen sänkyyn mennessä sytyttänyt yöpöydänvalon, sillä mieheni sanoi ettei se häntä häiritse. Tai ei halua herätä yöllä koska minä näen outoja ilmiöitä pimeässä.Saa nyt sitten nähdä jäävätkö näyt pois vai ei.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Ulkomaat avainsanoilla 2010, 2010-luku, 2014, Outo ilmiö, Ulkomaat.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa