• Puhelimen sointi tyhjästä

  Tapahtumapaikka
  Tuntematon

  Tapahtuma-aika
  2010

  Aaveen muoto
  Selittämättömät äänet

  Kertojana toimi
  Tuntematon henkilö

  Kaikki tämä on tapahtunut sen jälkeen kun mummini kuoli. Oli uusivuosi kello oli noin 01.30 olin huoneessani lukemassa lehteä.

  Yht´äkkiä alkoi kuulua tärinää ihan niin kuim puhelin olisi ollut, katsoin puhelintani soittiko siihen joku mutta ei. Kysyin kaikilta soiko kenenkään puhelin mutta kenenkään puhelin ei soinut.

  Rupeesin kuuntelemaan tarkemmin. Ääni kuului selvästi vaatekaapiltani. Kun kolusin koko vaatekaapin mitään ei löytynyt. Äänen oli pakko kuulua seinän sisältä koska vaatekaapini oli naulattu lujasti seinään kiinni. Minua alkoi todella karmia, juuri kun olin soittamassa ystävilleni tärinä-ääni loppui.

  Seuraavan kerran kun sama ääni kuului veljenikin oli paikalla ja kysyi -Mistä toi ääni kuuluu? Seurasin ääntä ja tällä kertaa se kuului äidin ja isän makuuhuoneen vaatekaapista. Nyt se ei kuulunut seinästä vaan lattiasta. Yritimme päästä käsiksi ääneen mutta lattiaa ei saanut milään auki. Edelleen ääntä kuuluu. Veljenikin kuuli äänen ja se vahvisti sen ettei alintajuntani ollut kehitänyt ääniä itse!


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Tuntematon sijainti avainsanoilla ääni, mummo, puhelin.


 • 3 vastausta aiheeseen Puhelimen sointi tyhjästä

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa