• Piano

  Tapahtumapaikka
  Tuntematon

  Tapahtuma-aika
  1988

  Aaveen muoto
  Selittämättömät äänet

  Kertojana toimi
  Tuntematon henkilö

  Tämä tapahtui samaisessa talossa, missä minulle on tapahtunut muutamia muitakin juttuja. Olin noin 6-vuotias. Lasten leikkihuoneessa oli tädiltämme saamani urut, joilla tykkäsin soitella usein. Kerran kuitenkin sattui hyvin outo asia… Soitin uruilla, kunnes niistä alkoi kuulua joku aivan omituinen sävelmä. Se en ollut minä joka sitä soitti, eikä se ollut uruissa valmiinakaan.

  Muutama vuosi sitten äiti kertoi minulle tämän tapahtuman uudelleen. Olin mennyt soiton aikana lattialle makaamaan ja itkenyt ja huutanut jotain sen tapaista kuten ”älä tapa mua” tms. Sen jälkeen ne pakokauhun tuntemukset palasivat mieleeni vaikka en muista sitä tapahtumaa itse täydellisesti.

  Vanhempani olivat yrittäneet sammuttaa urkuja ja ottivat johdon seinästä, muttei se soitto sammunut. Vasta kun minut kannettiin huoneesta ulos, soitto lakkasi. Onneksi en ole kuullut tätä sävelmää enää sen jälkeen. Äitini sanoi kuulleensa sen jossain elokuvassa pari vuotta sitten.

  Samaisessa huoneessa tapahtui kummia asioita usein, kun asuimme siellä. Mutta kaikki ne tapahtuivat minulle. Äitini ja isäni huomasivat eriskummallisia asioita myös muualla talossa.

  Muutaman tapahtuman jälkeen äitini soitti jollekin ”selvännäkijälle”. Hänen mukaansa paikassa oli ollut kylä ja luultavasti joku oli jäänyt riivaamaan tulevia asukkaita. Enää talossa ei kummittele, sillä tämä selvännäkijä auttoi saamaan henget pois.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Tuntematon sijainti avainsanoilla 1995, 2000, 2000-luku, Selittämättömät äänet.


 • Yksi vastaus aiheeseen Piano

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa