• Kuvia menneisyydestä

  Tapahtumapaikka
  Tuntematon

  Tapahtuma-aika
  2009

  Aaveen muoto
  Ilmestykset

  Kertojana toimi
  Tuntematon henkilö

  Minulle tai oikestaan meille (kirjoittelen kamuni kanssa) on sattunut paljon outoa ja ehkä jopa paranormaalia.

  Olin tavallisesti nukkumassa. Äkkiä ikkunan luota alkoi kuulua kovaa puitten huminaa. Katsoin ikkunasta, mutta missään ei edes tuullut. Humina jatkui vielä jonkin aikaa ja sitten se loppui. Heti sen loputtua alkoi pihalta kuulua pienten noin 5-6 vuotiaitten lasten juoksua ja naurua. Ääni kulki ikkunan ohi ja sitten sekin loppui. Hetken hiljaisuuden jälkeen kuului vielä vaimeaa huminaa ja sitten oli hiljaista. Hiljaisuuden rikkoi vain herätyskello jonka tikitystä en kuullut tapahtuman aikana. Pihalla tuskin juoksi oikeita lapsia, sillä kello läheni jo puolta yötä.

  Toinen tapahtui kun kävimme hakemassa pentuamme. Matkalla näin sellaisen ruosteisen, punaisen puhki kuluneen vanhanajan auton. Aluksi en kiinnittänyt siihen mitään huomiota, mutta noin puolentunnin päästä näin sen saman auton uudestaan pellolla. Myöhemmin kohtasin auton kanssa kolmannen kerran bensa-asemalla. Kotimatkalla autoja/autoa ei näkynyt, mutta meidän koira virkosi hieman aina niillä kohdilla missä auto oli ollut. Nyt myöhemmin tajusin, että se auto oli sama minkä löysin yhden kaverinin kanssa pienempänä metsästä. Se oli puoliksi peittynyt maahan.

  Kolmas tapahtui kamulleni. Noin vuosi sitten hän oli nukkumassa ja näki outoa unta. Hän oli perheensä kanssa sairaalassa katsomassa isomummia jolla oli syöpä. Hän oli huonossa kunnossa ja hänellä oli menossa joku epäselvä toimenpide. Heidät häädettiin sairaalasta ulos. Kotona kaverin äidille soitettiin ja hänelle kerrottiin, että isomummo oli kuollut. Aamulla kaverini herättyä oli hänen äidilleen soitettu ja kerrottu, että isomummi oli kuollut noin viiden aikaan aamuyöstä.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Tuntematon sijainti avainsanoilla ääniä, auto, heijastus, ilmiö, kuva, kuvia, menneisyys.


 • 2 vastausta aiheeseen Kuvia menneisyydestä

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa