• Kasvot peilissä

  Tapahtumapaikka
  Tuntematon

  Tapahtuma-aika
  2010

  Aaveen muoto
  Ilmestykset

  Kertojana toimi
  Tuntematon henkilö

  Mun huoneessa aina kun pimee tulee tuntuu että kun makaan sängyllä tai istun sohavalla tai oikeestaan jos teen mitä vaan niin joku katselee.kerran kun makasin sängyllä ja datasin musta tuntu kun joku olis katellu mua peilin kautta ja kun vaan silkasin siihen peiliin ei mitään,vilkasin uudestaan ja vähän nopeemmin vaan varmistaakseni että mun takana ei ollut mitään mutta sillon näin peilissä jonkin mustan hahmon joka ojensi kätensä mua kohti ihan kun se olis yrittäny koskee mua.

  Mulle tuli semmonen jotenkin pakottava tarve ojentaa käsi sille mutta en ojentanu ja käänsin katseen pois.

  Kun katsoin uudestaan se ei ollu enään se hahmo siinä.vähän ajan kuluttua meidän kristalli kaapisa tippu maljakko ja vaikka sen kaapin ovet on aina lukossa niin nyt ne oli auki ja kaikki pahinta oli että olin yksin kotona sillon joten ei meillä voinu olla muita kun mä sillon himassa.no mä siivosin rikkoutuneen majakon ja kävelin takas yläkertaan mun huoneeseen. Menen takas sängylle datamaan ja tunsin taas katseen mutta kun katoin peiliin en nähny mitään.

  Pari tuntii siitä katoin taas peiliin mutta nyt näin peilistä oman kuvani ja jonkun miehen istumassa takanni sängyllä.kasvoja en erottanu muuta kun että se mies hymyili jotenkin surkeesti mulle.sitten semmonen kylmä viima käsi ja se mies laski peilikuvan mukaan kätensä mun olalle ja kun mä tunsin jotain kylmää mun iholla mä vaan kiljasin ja hyppäsin pystyyn ja katoin taakkeni mutta sielä ei ollu ketään.katoin peiliin ja nyt se mies oli taas sielä peilissä.se hymyili taas ja ojensi kätensä mutta mä vaan juoksin kauhuissani alakertaan ja lukkiuduin meidän vessaan.myöhemmin tunsin taas kylmän ilmavirran ja kun katoin peiliin uudestaan en nähny mitään.en oo nähny sitä miestä siinä mustassa puvuntakissa ja farkuissa sen jälkeen.

  Se mies ei ollu ees vanha ehkä joku abaut pari kymppinen mitta kun katoin jälkeen päin sitä mun olkapäätä siinä oli kolme punasta viirua ja aina välillä kun tuntuu että mua tuijotetaan ja kun vilkasen niin joku seisoo heken mun takana mutta katoo sitten kun tarkennen katsettani.olisko se ollu jokin enne tai viesti? Mä en tiiä mutta se oli aika pelottavaa. >.<

  Halusin jakaa tän muiston teidän muiden kanssa ja ehkä jopa saada tietää onko jollain muulla samanlaisia kokemuksia? <^~^>


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Tuntematon sijainti avainsanoilla aave, henki, musta puvuntakki, peili.


 • 10 vastausta aiheeseen Kasvot peilissä

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa