• Mediakortti

  Henkientalo.com on vuonna 2004 perustettu aaveisiin ja kummitustarinoihin keskittyvä viihdesivusto joka pyrkii tarjoamaan monipuolista ja viihteellistä sisältöä eri ikäisille lukijoille eri puolilta Suomea. Verkkopalvelu tavoittaa viikottain tuhansia kävijöitä ja useita kymmeniä tuhansia sivulatauksia kuukausittain tarjoten tehokkaan ja monipuolisen palvelun käyttäjilleen.

  Kävijät koostuvat kaikista ikäluokista suomalaisista miehistä ja naisista joita kummitusjutut, aavetarinat, jännittävät tapahtumat sekä kiehtovat ilmiöt.

  Verkkopalvelun lisäksi sivusto tarjoaa monipuolisen kontaktipinnan sosiaalisten medioiden kautta joiden yhteydessä verkkopalvelu toimii aktiivisesti. Verkkopalvelu julkaisee sekä satunnaisesti että säännöllisesti aktiivista sisältöä Facebookin, Youtuben ja Twitterin kautta.

  Palvelun mediatiedoista, tiedottamisesta ja markkinoinnista vastaa Mainostoimisto Studio Tulimeri. Tekstin immateriaalioikeudet omistavat Henkientalo.com verkkosivu sekä Mediatomaatti verkkomediajulkaisija.


  Jaa facebookissa

 • © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa