• Mediakortti

  Henkientalo.com on vuonna 2004 perustettu aaveisiin ja kummitustarinoihin keskittyvä viihdesivusto joka pyrkii tarjoamaan monipuolista ja viihteellistä sisältöä eri ikäisille lukijoille eri puolilta Suomea. Verkkopalvelu tavoittaa viikottain tuhansia kävijöitä ja useita kymmeniä tuhansia sivulatauksia kuukausittain tarjoten tehokkaan ja monipuolisen palvelun käyttäjilleen.

  Kävijät koostuvat kaikista ikäluokista suomalaisista miehistä ja naisista joita kummitusjutut, aavetarinat, jännittävät tapahtumat sekä kiehtovat ilmiöt.

  Verkkopalvelun lisäksi sivusto tarjoaa monipuolisen kontaktipinnan sosiaalisten medioiden kautta joiden yhteydessä verkkopalvelu toimii aktiivisesti. Verkkopalvelu julkaisee sekä satunnaisesti että säännöllisesti aktiivista sisältöä Facebookin, Youtuben ja Twitterin kautta.

  Palvelun mediatiedoista, tiedottamisesta ja markkinoinnista vastaa Mainostoimisto Studio Tulimeri. Median yhteystahona haastatteluihin, uutisointiin ja materiaalin toimii Mainostoimisto Studio Tulimeri.

  Oletko kiinnostunut yrityksesi palveluiden tai tuotteiden mainostamisesta tällä verkkosivulla? Tarjoamme sinulle hyvät ja monipuoliset mainostilat näiltä verkkosivuilta. Tutustu tarjontaamme ja muihin mainospaikkoihimme tässä palvelussa.


  Jaa facebookissa

 • © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Ajanviete

  Henkien Talo
  Uniluoto
  Hyöty

  Flunssa.com
  Yrtti.com
  Paikkakunta.com
  Palvelut

  Kaaosteoria
  Tämä verkkopalvelu on osa Kaaosteoria - verkostoa ja sen virallinen jäsen. Lue lisää tietoa täältä.