• Sisällön kopioiminen

  Tekstisisältö

  Tekstin sisällön kopioiminen muuhuun kuin kotisivukäyttöön on ehdottomasti kielletty. Kaupallinen käyttö- tai muu vastaava julkaisutoiminta on kielletty. Tekstin immateriaalioikeudet omistavat Henkientalo.com verkkosivu sekä Mediatomaatti verkkomediajulkaisija.

  Saat kopioida tekstisisältöä (esim. Tarinoita tai aaveiden tyyppejä) sellaisenaan tai osoittain kotisivuillesi satunnaisesti mikäli kerrot sivuillasi että olet kopioinut sisällön www.Henkientalo.com verkkosivuilta ja lisäät aina linkin osoittamaan meille. Linkin pystyt lisäämään esimerkiksi laittamalla sivusi lähdekoodiin seuraavanlaisen pätkän:

  Tarina on lähtöisin <a href=”https://www.henkientalo.com” target=”_blank”>Henkientalo.com</a> verkkosivuilta

  Linkin ei ole pakko olla juuri yllä olevan esimerkin näköinen, mutta jos haluat käyttää sivujemme tekstisisältöä sivuillasi, ole hyvä ja laita linkki vaikka lähteet – sivuille tai tarinan yhteyteen 🙂

  Tämän verkkosivun sisällön käyttäminen muuna kuin kotisivujen tai keskustelupalstojen satunnaisena ei-toistuvana sisältönä on kielletty. Sisällön käyttö julkaisutoiminnassa tai osana kaupallista materiaalia on ehdottomasti kielletty. Immateriaalisten oikeuksien valvomisesta ja hallitsemisesta vastaa Mainostoimisto Studio Tulimeri.

  Graafinen sisältö

  Sivuston ulkoasun ja sen grafiikoiden kopioiminen on ehdottomasti kiellettyä. Kaikki sivuston graafinen sisältö on suojattu tekijänoikeuslailla ja sen kopioiminen on ehdottomasti kielletty. Sivustolla esiintyvät tehostekuvat (artikkeleiden sivussa) ovat kuvasta riippuen joko Public Domain – lisenssin alaista materiaalia tai RGBStock.com verkkosivustolta hankittua ilmaiskuvamateriaalia. Näiden kopioiminen on kuitenkin sivuiltamme kielletty koska ko. lisenssit estävät edelelen levittämisen.

  Verkkosivun ulkoasun kopioiminen on ehdottomasti kielletty.

  Nykyisen verkkosivun graafisen suunnittelun ja brändin on toteuttanut Mainostoimisto Studio Tulimeri. Kiitokset heille hienosta työstä.


  Jaa facebookissa

 • © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa