• Yöllinen tapahtuma

  Tapahtumapaikka
  Alajärvi

  Tapahtuma-aika
  2012

  Aaveen muoto
  Tunnistamaton henki

  Kertojana toimi
  pelokas

  Tämä tapahtui noin 2 viikkoa sitten. Luen kirjaa yleensä ennen nukkumaan menoa ja tietenkin olin illalla kirjani ääressä. Luin kauhu kirjaa ja tuli yhtäkkiä ahdistava olo, mutta yleensä ei tule tälläisiä oloja.

  Suoristin peittoani ja näin sivusilmästäni liikettä. Katsoin parvisängystäni kokovartalo peiliin ja näin naisen himmeät kasvot ja erotin vain ääriviivat. Ajattelin näkevinäni harhoja ja rupesin nukkumaan. Yöllä heräsin jostakin syystä ja kuulin kuin jokin olisi juossut käytävää pitkin tuulihousuilla.

  Ääni ainakin kuulosti siltä. Jatkoin nukkumista ja heräsin uudestaan janoon.

  Menin keittiöön juomaan vettä ja silloin se tapahtui. Joku takertui nilkastani kiinni kylmillä käsillä ja kiljuin niin se päästi irti. En nähnyt mitään maassa enkä ympärillä mikä se olisi voinut olla. Aamulla kerroin tapahtumneesta äidille ja tämä kertoi nähneensä sänkynsä päädyssä tumman luihun hahmon. Pikkuveljeni kertoi nähneensä komeron oven aukeavan.

  Olen tämän viikon aikana kokenut kummallisia ilmiöitä. Samana yönä kissani käyttäytyi oudosti. Ilmiöt eivät ole vieläkään loppuneet ja minua pelottaa mennä nukkumaan, vaikka olenkin jo yhdeksännellä luokalla.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Pohjoisen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, 2012, Alajärvi, Tunnistamaton henki.


 • Yksi vastaus aiheeseen Yöllinen tapahtuma

  1. Maatti sanoopi:

   Vähän vanhaan kommentointia, mutta toivottavasti kirjoittaja lukee vielä.
   Kissan käyttäytymistä kannattaa seurata. Kissat ovat ehkä parhaimpia linkkejä tuonpuoleisen ja tämän maailman välillä ja näkevät paljon mitä ihmiset eivät.

   Kissan reaktiosta (myös muiden eläinten) reaktiosta ja olemuksesta näet että onko henget pelkäämisen arvoisia. Vaikka tarraa kiinni, niin se saattaa olaa vain radikaali avunhuuto. Itseäkin turhauttaisi, jos ensimmäinen ihminen joka näkee ei reagoi.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti