• Yläkerran askeleet

  Tapahtumapaikka
  Kuusamo

  Tapahtuma-aika
  2012

  Aaveen muoto
  Selittämättömät äänet

  Kertojana toimi
  Tuntematon henkilö

  Nyt lähiaikoina monesti kun olen ollut yksin kotona, olen kuullut yläkerrastamme askelia. Meillä on kyllä kaksi kissaa mutta ainakin viime kerralla olin juuri päästänyt toisen kissoista ulos ja toinen nukkui sohvalla.

  Olin tietokoneella ja yhtäkkiä yläkerrasta pääni yläpuolelta eli oman huoneeni kohdalta kuului tymähdys ja sitä seurasi muutama raskas askel. Kissani joka oli sohvalla katseli tutkivasti ylös kattoon korvat höröllä, joten en kuullut askelia pääni sisältä. En missään nimessä uskaltanut mennä yläkertaan katsomaan mistä äänet olivat peräisin.

  En silloin ensimmäisellä kerralla jaksanut kiinnittää asiaan huomiota, mutta muutaman minuutin aikana kuulosti että joku juoksisi rampaten yläkerrassamme talon toiseen päähän ja takasin. Vähän ajan päästä isäni tuli töistä ja sanoin hänelle voitko mennä katsomaan kun yläkerrasta kuuli jotain töminää. Kun isäni meni yläkertaan äänet loppuivat, eikä niitä sen jälkeen ole kuulunut yksin kotona ollessani.

  Tälläkin hetkellä olen yksin eikä yläkerrastamme kuulu mitään. En ole tutkinut talomme historiaa mutta tiedän ainakin sen että tämä on ollut vanha kauppa ja baari.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Pohjoisen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, 2012, Kuusamo, Selittämättömät äänet.


 • Yksi vastaus aiheeseen Yläkerran askeleet

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa