• Vintin pelottavia ääniä

  Tapahtumapaikka
  Oulu

  Tapahtuma-aika
  2011

  Aaveen muoto
  Selittämättömät äänet

  Kertojana toimi
  Kata

  Tämä on aivan pakko kertoa! Ja näitä tapahtumia ei unen piikkiin voi pistää, koska en ollut tippaakaan väsynyt!

  Eilen olin äitini luona yötä ja olimme jo panneet nukkumaan. En kuitenkaan jostain syystä saanut unta ja mietiskelin niitä näitä odottaessani unen tarttumista. Talossamme on huoneen rajalla oleva vintti, jonne pääsee yläkerrasta olevasta luukusta ja tietysti minä nukun juuri vintin vieressä.

  Minä nukun samassa huoneessa kuin äiti, koska muissa huoneissa on aina kylmä, mutta tänä kyseisenä yönä tunsin outoa painetta huoneessamme.

  Mietin aivan rauhassa huomisen suunnitelmia kunnes yhtäkkiä vintiltä kuuluu järkyttävä jysähdys, aivan kuin joku löisi täysiä seinään tai kaatuisi pahasti. Minä ja äiti säpsähdimme ja menimme melkein shokkiin! Mutta vähitellen rauhoituimme ja äiti jopa nukahti (hän nukahtaa helposti). No, en vieläkään saanut unta ja mietiskelin edelleen omiani kunnes kuulin selvästi portaikosta kaksi koputusta.

  Kuuntelin paikoillani ja peloissani mitä tulisi seuraavaksi, mutta mitään ei tapahtunut. Rauhoituin jälleen ja yritin taas nukahtaa. Seuraavaksi käytävältä alkoi kuulua laahausta, kuin silkkiä vedettäisiin hitaasti yhteen suuntaan ja samaan aikaan huoneestamme kuin joku epämäräinen örähdys jota säikähdin aikalailla. Nämä loppuivat joskus vartin päästä ja sain vihdoin unen päästä kiinni ja nukuinennätykselliset 4 tuntia 😀

  En yhtään tiedä mikä aiheutti tapaukset, mutta järkyttäviä ne ainakin olivat!


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Pohjoisen aavetarinat avainsanoilla 2011, äänet, Oulu, tömähdys, vintti, yläkerta.


 • 4 vastausta aiheeseen Vintin pelottavia ääniä

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa