• Varjohenki portaikossa

  Tapahtumapaikka
  Tervola

  Tapahtuma-aika
  2009

  Aaveen muoto
  Tunnistamaton henki

  Kertojana toimi
  Tuntematon henkilö

  Tämä tapahtui toissavuonna ollessani aamuyöllä kahden aikaan pikkuveljeni kanssa kahdestaan kotona.

  Olin huoneessani, yläkerrassa, olin tietokoneella jossain englanninkielisellä foorumillia, kun etsin vastausta johonkin tekniikkaan liittyvään kysymykseen, en nyt muista mihin. Luettuani foorumin kirjoituksia jonkin aikaa, enkä löytänyt vastausta, minulle tuli yhtäkkiä nälkä. Jonkin aikaa ollessani tietokoneella, päätin mennä alakertaan syömään. Avasin huoneeni oven ja katsoin pikkuveljeni, 11v, huoneen ovelle nähdäkseni, oliko hänellä valot päällä. Kyllä oli.

  Menin huoneeseen, ja siellä pikkuveljeni luki Aku Ankkaa. Kysyin, että tahtoisiko hän tulla kanssani syömään alakertaan. Hän vastasi myönteisesti, ja lähdimme portaita kohti. Kun olimme portaiden kohdalla, näin seinällä kuin ihmisen varjon, joka olisi mennyt portaita alas.

  Vähän kuin näkymätön ihminen, josta näkyy vain varjo, olisi mennyt portaita alas. Näin sen vain ehkä sekunnin, enkä kiinnittänyt sihen sen kummemmin huomiota. Kun olimme alakerrassa, paahdoimme parit leivät ja söimme ne.

  Kun menimme takaisin yläkertaan, näin taas vilauksen tästä varjosta, mutta en niin tarkasti. Menimme huoneeseeni katsomaan televisiota vähäksi aikaa. Siinä näkyi vain kaikkea Uutisikkunaa ja muuta tosi tylsää, mutta jostain syystä vain katsoimme niitä noin puoli tuntia. Vähän ajan päästä, pikkuveljeni kysyi, että olinko nähnyt portaissa jonkin varjon. Kysyin häneltä että millaisen varjon. Hän kuvaili sen lähes samalla tavalla kuin minäkin.

  Tästä päätellen se ei ollut mikään näköharha, koska me kummatkin näimme tämän. Emme ole puhuneet tästä kuin keskenämme.

  Tämän jälkeen tätä varjoa ei ole enää näkynyt.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Pohjoisen aavetarinat avainsanoilla aave, portaat, Portaikko, varjo.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa