• Varaston kummitus

  Tapahtumapaikka
  Kuopio

  Tapahtuma-aika
  2007

  Aaveen muoto
  Tunnistamaton henki

  Kertojana toimi
  MissRedMoon

  Tämä tapahtui joskus vuoden 2007 kesällä, asumme omakoti talossa joka on kaukana kaikesta, ja meillä on talon vieressä erillinen varasto rakennus jossa on ylä,- ja alakerta, meillä oli tapana joka kesä raivata varaston yläkerta sitä varten että minä saisin nukkua siellä. Eräänä yönä nukuin siellä yksin, koska pikkuveljeni halusi nukkua omassa sängyssään. Makasin sängyssä niin päin että näin portaat ja niistä alas. Kuuntelin rauhassa musiikkia,ja katsoin portaisiin, ja kuulin pian kolahduksen ala kerrasta.

  Säikähdin sitä, mutta ajattelin että ei se mitään ollut. Mutta sen jälkeen, säikähdin sitä että näin aikuisen miehen varjon alakerrassa. Ovi oli ollut kiinni koko ajan, ja olisin kuullut jos joku olisi tullut sisään, koska ovi ei tahdo aueta kunnolla, sitä pitäisi nostaa ja vetää, ja siltikkin siitä kuuluisi korvia vihlova ääni. Varjo liikkui alakerrassa, joten se ei voinut olla esine, (alakerrassa oli valot, koska pelkäsin pimeää) Varjo liikkui ympäri ala kerran seiniä ja kun päätin nousta ylös sängystä ja mennä katsomaan, varjo katosi.

  Sen jälkeen menin ala kertaan katsomaan että olisiko siellä kumminkin joku, mutta siellä ei ollut mitään.

  (tiedän talostamme sen että ennen meidän tänne muuttoa entinen omistaja oli yrittänyt tappaa vaimonsa, mutta vaimo oli päässyt karkuun ja mies oli ampunut itsensä tänne…)


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Pohjoisen aavetarinat avainsanoilla 2000, 2000-luku, 2007, Kuopio, Tunnistamaton henki.


 • Yksi vastaus aiheeseen Varaston kummitus

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa