• Usko tai älä

  Tapahtumapaikka
  Alahärmä

  Tapahtuma-aika
  2011

  Aaveen muoto
  Tunnistamaton henki

  Kertojana toimi
  Piula1990

  Ostimme mieheni kanssa 1937 vuonna rakennetun vanhan omakotitalon. Täällä on kuulunut ylä kerrassa et joku kävelisi. Meidän kahden makuhuoneen välillä. Näitä tapahtuu iha päivälläkin. Koiramme on monesti menny katsomaan ylös ja on alkanut haukkumaan ja karvat ovat nousseet pystyy? Mut ikinä en ole mitään nähny kun ylös olen tullu.

  Meillä on myös piha sauna. Jossa jätämme aina pellit auki kun olemme saunoneet. Ja laitamme ovet lukko mutta miten seuraavana päivänä kun menee saunalle pellit ovat kiinni? Yöllä kuuluu kuin joku kävelisi pihalla. Koira aina murisee sen jälkeen ja alkaa ulise hetke päästä pelosta =/ ja minun äitini asuu kanssa vanhassa omakoti talossa.

  Isäni pois kuoltua äitini näytti kännykästään videota kun isä kuorsasi, mutta kun yritti sammuttaa video se ei sammunu? Kännykästä irrotettii akku ja kaikki jatkoi silti vielä hetke ääntä? Nää kokemukset on todella pelottavia.

  Välillä tuntuu et joku kyttää, ja minulla on pakko mielle ollu tässä talossa asuessa juosta aina yöllä rappuset ylös? En uskalla taakseni kattoo tai mitään. Yötkin pidän tv päällä, aina kun olen ollut pitämättä tvta päällä niin kuuluu askeleita vierestä ja tuntuu hengitys naamassa. Yksi yö kuulin tätini kanssa meillä et joku nainen kiljui kellarissa?ja kun menimme katsomaan eihän siellä mitään ollut.

  Ja monta kertaa kun olen pedannu sängy menee jonku aika. Ja tulen seuraava kerra makuhuoneese niin sängyllä on ihan istumisesta jääneet jäljet, ps koira se ei voi olla kun ovi aina päivisin kiinni, ja mieheni ollut töissä.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Pohjoisen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, 2011, Alahärmä, Tunnistamaton henki.


 • 3 vastausta aiheeseen Usko tai älä

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti