• Sohva

  Tapahtumapaikka
  Sodankylä

  Tapahtuma-aika
  2012

  Aaveen muoto
  Tunnistamaton henki

  Kertojana toimi
  Luunäppi

  Kerran meidän kerrostalossa, minä ja minun kaveri oltiin lähdössä pihalle. Me huomattiin sohva. Se oli portaiden alla, sinänsä se ei ole outo juttu, mutta portaiden alle laitetaan yleensä pois heitettävät tavarat.

  Se sohva ei ole mitenkään muuten pelottava, se on semmoinen mukava kahden istuttava, johon haluaisi aina istua. Mut me ei ikinä istuta siihen, se haisee tupakan ja jonkin muun yhdistelmältä, vähän niinkuin kuolemalta.

  Täs talos kuoli kerran yks mies. Se löydettiin kuolleena sohvalta. Tää me saatiin selville tutkimalla vähän talon historiaa.

  Se sohva vietiin sitten talon häkkivarastoihin. Jostain syystä, se kuitenkin heitettiin pois sieltä. Viikko sohvan ilmestymisen jälkeen, me meinattiin kuvata yhtä videota sen sohvan vieressä. Ku me ei oltu vielä alotettu kuvaamaan, ja mun kaveri seiso siinä kameran edessä.

  Mä katoin siihen kameran näyttöön. Siinä sohvalla oli joku varjo. Mä katoin siihen näyttöön ihan lumoutuneena. Se varjo nousi siitä pois. Mä katoin että se käveli mun kaverin luo. Se varjo otti siitä lattialta jonku lehden, tai jotain muuta.

  En nähnyt kunnolla, mutta se löi sillä mun kaveria. Mä kiljuin kovaa: EIIIIIIII!!!!

  Mun kaveri mietti että mitä vittua sä kiljut. Ku mä katoin taas kameraa, se varjo ei enää ollu siinä! Olisiko mahdollista, että varjo näkyi pelkästään kamerassa. Mun kaveri ei ollu siis huomannu mitään.

  Pyytäisin kaikkia laittamaan kommentilla, että mitä mieltä on asiasta.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Pohjoisen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, 2012, Sodankylä, Tunnistamaton henki.


 • Yksi vastaus aiheeseen Sohva

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa