• Salainen hiippari

  Tapahtumapaikka
  Oulu

  Tapahtuma-aika
  2012

  Aaveen muoto
  Tunnistamaton henki

  Kertojana toimi
  Lillikka

  Olin wc:n oven takana ja katsasin sitte selkäni selkäni taakse oven suuntaan. En nähny ku vilaukselta sellasen tytön sinisen ruumiin sinisellä mekolla ja viimisenä mustat hiukset siitä vauhista ilmassa kun se meni mun ohi. Mulle tuli yhtäkkiä sellainen kylmä olo. Sitte mä menin omaan huoneeseen ja laitoin oven kiinni, mutten kumminkaan kunnolla.

  Mä kuulin sellasen hiljasen potkasu äänen selkäni takaa ja käännyin kattoo et mikä olisi tehnyt tämän äänen. Ovi oli vaan auvennu ja ketään ei ollu siinä. Pikku veli oli nukkumassa, äiti oli olohuoneessa ja iso veli justiinsa vastapäisessä vessassa. Mä aloin vähän täristä ja istuin sängylle ja otin puhelimeni ja aattelin soittaa kaverille.

  Painoin vihreetä luurii että voisin valita viimeksi soitetuista kelle soittaisin. Nii puhelimellani oli soitettu mun yhedelle kaverille, mutta mä se en oo ollu koska en soittele sille ku hätätapauksessa. Eikä kukaan perheen jäsen saa edes ku EHKÄ hätätapauksessa (jonka minä luokittelen) koskea puhelimeeni. Ja vielä se että pietänn puhelinta tiukasti mukanani, vaikka olisin vain kotona.

  Sitte oon kuullu seinän välistä kesekellä yötä jtn ihmeellistä ääntä ja koputusta, kun viereisessä talossa ei asu ketään.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Pohjoisen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, 2012, Oulu, Tunnistamaton henki.


 • 2 vastausta aiheeseen Salainen hiippari

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa