• Radanvarren ilmiöitä

  Tapahtumapaikka
  Oulu

  Tapahtuma-aika
  2007

  Aaveen muoto
  Monialainen ilmiö

  Kertojana toimi
  Kata

  Olin äitini ja isäni kanssa vanhassa kodissamme kolmistaan. Rakennus on kaksikerroksinen omakotitalo, jonka toisella sivulla on metsä ja toisella junarata.

  Ennen tätä tapausta ei talossa ole tapahtunut mitään poikkeavaa. Yhtenä iltana olin menossa yläkertaan katselemaan tv:tä, enkä odottanut mitään ihmeellistä tapahtuvan, koska olin yläkerrassa yksin. Kun sitten pääsin portaiden yläpäähän niin vastapäisen huoneen ovenkahva alkoi heilua, niin että siitä lähti ääni, joten olen varma etten kuvitellut sitä eikä sillä hetkellä mennyt junakaan ohi.

  Minä tietysti säikähdin pahanpäiväisesti ja juoksin alakertaan.

  Tämän jälkeen talossa on tapahtunut paljon muitakin asioita. Esimerkiksi olen kokenut tuijotuksen tunnetta sekä kuullut askelia ja kuiskauksia. Lisäksi uudessa kodissamme olen kuullut keittiöstä lasien kilinää, koneen näyttö on mennyt itsestään päälle ja koiramme on tuijotellut paljon eteiseen ja kallistellut päätään kuin joku olisi jotain sanonut.

  En tiedä varmuudella kuka tai mikä on tapaukset aiheuttanut, mutta luulen että se on kuollut mummoni, joka kuoli kaksi vuotta ennen syntymääni ja haluaa nyt todistaa olemassaolonsa eikä ole yhtään vihamielinen.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Pohjoisen aavetarinat avainsanoilla äänet, ääni, Eläin, koira, omakotitalo, Oulu, ovenkahva.


 • 4 vastausta aiheeseen Radanvarren ilmiöitä

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa