• Poltergeist yllätti

  Tapahtumapaikka
  Oulu

  Tapahtuma-aika
  2005

  Aaveen muoto
  Räyhähenki

  Kertojana toimi
  Tuntematon henkilö

  Tämä tapahtui siskoni ystävän talossa, jossa olen käynyt vain kerran, mutta vierailu jäi ikuisesti mieleeni. Siskoni piti hoitaa eräs asia ystävänsä kanssa, ja satuin olemaan hänen mukanaan.

  Jäimme kuitenkin hieman pidemmäksi aikaa kyläilemään, ihan vain hetken mielijohteesta. Kahvittelimme ja rupattelimme mukavia. Yhdessä välissä siskoni ystävä kävi vessassa, joka sijaitsi käytävän varrella. Käytävällä oli pitkä sininen buklee-matto, ja sitä pitkin piti kävellä päästäkseen vessaan.

  Takaisin tullessaan hän ihmetteli, että kuka maton oli rullannut hänen ollessaan vessassa. Kukaan ei ollut tehnyt mitään, eikä talossa ollut muita sillä hetkellä. Vähän aikaa kaikki olivat ihan hiljaa, ja kävimme itsekin katsomassa mattoa, joka oli siististi rullattuna käytävän päässä.

  Oudot tapahtumat eivät loppuneet siihen, vaan hetkeä maton rullaamisen jälkeen hyllyn päällä ollut valokuva lensi suoraan lattialle. Enkä nyt tarkoita kaatumista enkä tavallista tipahtamista. Kehyksissä ollut valokuva lensi vähintään puoli metriä ilmassa kaakelilattialle ja rikkoutui.

  Valokuvassa oli perheen isoäiti, joka oli kuollut pari kuukautta sitten. Siskoni ystävän mukaan talossa oli kuulunut askelia ja muita selittämättömiä ääniä, mutta tämä oli ensimmäinen kerta kun jotain tapahtui näin selkeästi ja monen ihmisen läsnäollessa.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Pohjoisen aavetarinat avainsanoilla 2005, 2010, 2010-luku, Oulu, Räyhähenki.


 • Yksi vastaus aiheeseen Poltergeist yllätti

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa