• Pelottava kaappi

  Tapahtumapaikka
  Vaasa

  Tapahtuma-aika
  2010

  Aaveen muoto
  Monialainen ilmiö

  Kertojana toimi
  Minäpä hyvinkin

  Olin kerran vuanna 2010 illalla kotona. Sitte pyysin kaverin meille. Me tehtiin kaikkee katottiin tvt yms. sitten klo jotai 22 00 kaverin piti lähtee ja mul ei olllu tekemistä. Tein vähä kaikenlaist sit menin nukkuun.

  Mä eka nukuin iha rauhas, mutta sitten mun sängyn päädys oleva kaappi alko täristä ja painoin pääni mun tyynyy vasten. Sitte kuulin semmosta aika matalaa naurua ja olin nii peloissani etten voinu juosta ovelle. Sit mun kaapin ovet alko täristä viel pikkusen kovempaa ja ajattelin et mun kirjotuspöydän alla ois turvallista. Menin sinne ja odottelin et äänet loppuis. Sit ne loppu ja menin takas sänkyyn. Ja kuulu vielä yks pamaus. Säikähin ja tarrasin sängyn laitaa, pistin pään tyynyyn ja ajattelin että taas se alkaa, mutta sitten se ei alkanukkaa.

  Nostin pään tyynystä ja ihmettelin ku olinkin olohuoneen sohvalla. Menin käymää huoneessa eikä siellä ollut mitään. Ainoa asia joka tän todistaa olleen totta eikä unta oli se että mun sänky oli aivan myllerretty ja kaapin ovet oli auki. Sen jälkee mulle on tapahtunu muutamia pelottavia ja jänniä juttuja yhen mun kaverin kanssa. En oikee tiiä miten selviäisin elämästä ilman haamuja ja semmossii, ne on vaa nii kivoja. Nyttenki ku kirjottelen tätä nii mun huoneest kuuluu kolinaa. nN malta oottaa mikä siel on.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Pohjoisen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, Moni-ilmiö, Vaasa.


 • 2 vastausta aiheeseen Pelottava kaappi

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa