• Papan vaeltava henki

  Tapahtumapaikka
  Oulu

  Tapahtuma-aika
  2008

  Aaveen muoto
  Monialainen ilmiö

  Kertojana toimi
  Poika

  Ajattelin nyt kertoa teille kuolleesta isoisästäni.

  Pappani oli eläessään hyvin eloisa ja puhelias ihminen mutta humalassa hän oli hiukan agressiivinen. Pappani kuoli 2007 syksyllä ja minulla tuli häntä todella ikävä mutta jatkoin elämääni suht´normaaliin tapaan.

  Eräänä yönä jolloin olin juonut liikaa limukkaa, en saanut helposti unenpäästä kiinni koska pissatti ja mahassa velloi.Siinä kun kieriskelin ja makoilin kuulin kuinka makuuhuoneeni edessä olevalta käytävältä kuului askelia. Piätin hengitystäni ja odotin näkeväni isäpuoleni mutta askeleet vain kävelivät ohi ja suoraan vessaan mutta sinne ne loppuivat.Aamulla kuin kerroin tarinan äidilleni, hän ei sitä kovin hyvin uskonut mutta kuin kerroin sen tapahtuneen noin vähän jälkeen keskiyön jolloin äitini ei sanonut vähään aikaan mitään.

  Pian hän selitti minulle kuinka pappani oli kuollut jälkeen puolen yön syksyllä alkoholimyrkytykseen talonsa WC:hen.

  Seuraava tapahtuman koin 2008 loppupuolella joulukuussa. Olin juuri saamallani tietokoneella ja pelasin jotain peliä kun varastostamme alkoi kuulua outoja siirtelyn ääniä. Varastomme on hyvin pieni joten meni katsomaan kujeileeko veljeni siellä. Näin että siellä ei ollut veljeä eikä ketään mutta paikat olivat aika sekaisin. Päätin jättää asian sikseen ja menin katsomaan mielen rauhoittamiseksi TV:tä. Pian Varastossa alkoi tapahtua taas ja huusin aika kovaan ääneen: ”Kuka h******i siellä pelleilee?”

  Vastausta ei kuulunut mutta vähän ajan päästä kylppärissä ollut kuivauslasta paiskautui lujaa kaakelilattiian jolloin en enää kestänyt ja juoksin lujaa ulos ja kävelin noin 3 kilometriä mieleni rauhoittamiseksi…

  Olen nyt 13-vuotta ja tapahtumien aikana 10 joten toivon että ikäni ei vaikuta uskoonne sillä asiat kalvavat minua vieläkin.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Pohjoisen aavetarinat avainsanoilla 2008, äänet, ääni, isoisä, pappa, tavarat.


 • 3 vastausta aiheeseen Papan vaeltava henki

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa