• Papan kummittelut(ko)?

  Tapahtumapaikka
  Soini

  Tapahtuma-aika
  2009

  Aaveen muoto
  Tunnistettu henki

  Kertojana toimi
  Tuntematon

  Tää ei oo tarina, vaa iha tosi-tapahtuma.

  Eli, olin yksin kotona. Meillä on siis paritalo. Äiti, isä ja mummo olivat kaupassa Kirkolla. Mun pappa oli just noin puolivuotta sitten kuollut ja ikäöin häntä yhä. Istuin sängylle ja aloin lukea kirjaa. Sitten kuulen Mummun puolelta kuin lautanen olisi tippunut lattialle ja särkynyt. Mua alko pelottaa, mutta siitä huolimatta lähin kattoo, mitä oli tapahtunu. Sit ku menin sinne mummunpuolelle, ni kaikkien kaappien ovet oli auki, ja pari lautasta oli tippunu ja särkyny. Mä aloin siivoo niitä lasinsiruja pois ja menin jatkaa kirjan lukemista.

  Sit ku luin sitä kirjaa, ja siinä tuli kohta, jossa mua alko itkettää, ni ku mulla tuli kyyneleitä, ni tuntu, ku joku ois pyyhkässy sen kyyneleen pois. Sit sen jälkee siihen sänkyy tuli sellane painautuma, ku joku ois istunu siihe. Ihmettelin, ja kysyin kuka siel on? Sit kuulu hiljasta mutinaa ja lähen juoksee ulos. Onneks äiti ja muut tuli just kotii, ja selitin niille kaiken. eka ne ei uskonu mua, ja mentii sit makkarii, mis olin lukenu sitä kirjaa. Olin iha varmana jättäny kirjan kesken (siis auki) mut se oli kiinni.

  Sen jälkeen on tapahtunu kaikkee tollasta, ja en vieläkää tajuu, mistä siihe kohtaa mihin jäin, oli ilmestyny teksi: Omalle kullalleni, papan käsialalla.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Pohjoisen aavetarinat avainsanoilla 2000, 2000-luku, 2009, Soini, Tunnistettu henki.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa