• Outuja ääniä mökillä

  Tapahtumapaikka
  Nilsiä

  Tapahtuma-aika
  2013

  Aaveen muoto
  Selittämättömät äänet

  Kertojana toimi
  tuntematon

  Olin perheeni kanssa mökillä, joka sijaitsee Vuotjärvellä. Pari tunti siitä kun oltiin tultu niin oli kello noin puol kahdeksan. Aloin kuula omituisia ääniä vierasmökistä. Vierasmökki oli todella vanha, mutta hyvässä kunnossa.

  Ihan kuin joku olisi itkenyt mökissä. Menin tietenkin kertomaan äitille asiasta, mutta äiti ei uskonut. Minä ja minun siskoni jouduttiin nukkumaan vierasmökissä vaikkei oltas tahdottu. Jossain kello puol kymmeneltä alkoi kuulua toisenlaisia ääniä. Kävelin ikkunan luokse ja katoin ulos .

  Ihan kuin ulkona olisi näkynyt liikettä. Kaikki muut perheen jäsenet olivat nukkumassa, vain minä ja siskoni oltiin hereillä . Ääni voimistui ja tuli meitä kohti. Juoksin siskoni kanssa nopeesti ovesta ulos ja sitten sisälle mökkiin missä äitini ja isini nukkui.

  Siitä lähtien en nukkunut vierasmökissä ja olen kuulut omituisiaa ääniä vierasmökistä aina illasta. Jälkee päin pohdin että onko mökillä tapahtunut jotain kamalaa vai miksi sieltä kuuluu surullista itkentaa. Selailin netti sivuja mutta en löytänyt mitään tietoa mitä ois tapahtunut.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Pohjoisen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, 2013, Nilsiä, Selittämättömät äänet.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa