• outoja kommelluksia

  Tapahtumapaikka
  Kittilä

  Tapahtuma-aika
  2011

  Aaveen muoto


  Kertojana toimi
  emsu

  En vieläkään voi uskoa tätä , että tämä voisi olla tapahtunut minun ja kaverini kohdalle . Olen 13 vuotias tyttö ja asun lapissa.

  Olin viime vuonna kovin kiinostunut hengistä kaverini kanssa. Teimme kaverini kanssa usein kielettyjä juttuja, josta sain lopulta kotiarestia. Kaikki alkoi siitä kun olin Hannan (nimi muutettu) kanssa meillä, meillä ei ollut silloin vielä ketään, ja ajattelimme että laittaisimme takkaan tulet, lukisimme aavejuttuja täältä sivusta.

  Olimme sinä päivänä koulussa tehneet ”maryblood” peili jutun, mutta emme nähneet mitään. No kuitenkin minä, Hanna, ja koirani Roki olimme meillä takkatulen ääressä , ja katsoimme täältä aave juttuja. Laitoimme koko kämpän pimeäksi. Yhtäkkiä Rokilla nousi karvat pystyyn ja se alkoi murista seinää päin. Katsoimme hannan kanssa toisiamme, ja Hanna sanoi että ota video kuva. Heti kun minä aloin kuvamaan Rokia , Roki lopetti murimisen.Kiertelimme taloa ympäri video kameran kanssa että mitä ihmettä ..

  Sitten kuulimme ekaksi koputusta sen jälkeen , (saimme sen videolle). Mutta sitten siellä ei ollut ketään. Meitä niin pelotti että olla voi !! Yhtäkkiä palo hälytin alko soida . Se koko ajan pätkitteli , että esimerkiksi: puol tuntia piippaili , sitten lopetti sitten se alko taas , se vaan jatku ja jatku . Aloin itkemään, ja soitin äidilleni, äiti ei kuitenkaan vastannut minulle. Hanna yritti rauhotella musiikilla minua. Mutta sitten minulla meni hermot, ja löin palohälytintä täysillä nyrkillä. Ja sen koomin se ei ole enään hälytellyt :D.

  Kun koulussa näytimme kavereillemme sen videon , puolet ei uskonu sitä . Mutta muutama usko . Kun Vanessa (nimi muutettu) Katsoi 3 kertaa sitä videota , niin hän huomasi tarkan kohan. Kun kiertelin taloa, ja menin avamaan ovea, seinässä oli varjo, mutta ei ketään takanani. Kun itse katsoin kertaalleen sitä videota huomasin että tietokoneen ruutu välkky takanani, kun olin palo hälyttimeni luona.

  Sen koomin en ole laisinkaan kiinnostunut enään henkimaailmasta !! Sain siitä traumoja !

  Mutta aina kun menen nukkumaan kuulen aina askelluksia , ja silloin ruukaan mennä peiton alle. Voin joskus laittaa sen videon tänne ,jos haluutte? -empsa


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Pohjoisen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, 2011, Kittilä, Liftariaave.


 • 11 vastausta aiheeseen outoja kommelluksia

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa