• Outo olio

  Tapahtumapaikka
  Toholampi

  Tapahtuma-aika
  2012

  Aaveen muoto
  Outo tapaus

  Kertojana toimi
  Alien

  Oli talvi-ilta ja olin pihalla katselemassa tähtiä teleskoopilla. Ulkona ei ollut ketään muuta kuin minä ja entinen koirani Nökö. Katselin tähtiä vähän aikaa ja päätin mennä viereiselle pellolle kävelemään. (Asun seudulla jossa on aika paljon taloja ja yksi pieni pelto talomme vieressä)

  Pellolla kävelessäni näin erään pienen koivun luona tien vieressä jonkun suuren mustan hahmon. Se ei ollu haamu, koska se ei ollu utuinen tai muutenkaan haamun oloinen. Se huomasin minut ja kääntyi katsomaan minua. Sillä oli joku maski päässä ja siittä lähti punainen valoviiva minua kohti, ja olio myös lähti minua kohti liikkumaan.

  Ajattelin päässäni että nyt äkkiä pakoon ja lähdin juoksemaan hullun lailla. Oli paljon lunta ja juokseminen otti voimille. Pelkäsin että lennän nurin ja olio saa minut kiini. Pian pääsin tielle ja katsoin nopeasti taakseni enkä nähnyt pitään. Otin teleskoopin ja lähdin nopeasti sisälle päin. Minulle on sattunu monta tälläistä tapausta ja monestu muo ”oliot” on lähteny perääni mutta kadonneet kesken matkan. Vielä ne eivät onneksi ole saanut minua kiinni.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Pohjoisen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, 2012, Outo ilmiö, Toholampi.


 • 3 vastausta aiheeseen Outo olio

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa