• Opiskelukämpässä kummittelee

  Tapahtumapaikka
  Kajaani

  Tapahtuma-aika
  2010

  Aaveen muoto
  Tunnistamaton henki

  Kertojana toimi
  Nuori opiskelija

  Oli opiskelu vuoteni Kajaanissa, asuin opiskelijasolussa ja arkeen kuului tömistelyä ja liikkumista asunnossa. Harvoin jouduin olemaan yksin kämpässä, saati kahdestaan, mutta aina kun jäin yksi tai olin kaksistaan jonkun kanssa asunnolla, tapahtui asunnossa kummia.

  Keskellä yötä asunnosta saattoi kuulua pauketta ja koputuksia huoneista joissa ei ollut ketään. Ajattelin että asunto pitää ääntä itsekseen, joten en välittänyt ja syytin vilkasta mielikuvitustani. Kuitenkin eränä iltana istuessani keskellä yötä yksin viikonloppuna asunnolla, saatoin kuulla askeleita ja oven avauksen, sekä pamauksen. Kauhistuneena katsoin tyhjälle käytävälle. Selkäpiirtäni karmaisi ja huokaisin syvään.

  Päätin sitten tehdä itselleni syötävää ja tehdessäni evästä, tunsin kylmän henkäisyn niskassani, katoisoin käytävälle ja näin utuisen hahmon, huudahdin kauhusta ja viilsin itseäni sormesta. Tärisin kauhusta ja katsoin käytävälle uudestaan, ei mitään, ei ketään. Juoksin sohvalle peiton alle piloon. Katselin televisiota, joten peittokin oli sohvalla. KAuhuissani en malttanut liikkua mihinkään, vaan aloin nukkumaan peittoni alla.

  Ja kuten sanoin, joskus kaverini kanssa kuulimme kolistelua ja puhetta huoneista, joissa ei ketään ollut. Hän kuulemma koki samaa yksin ollessaan asunnolla. Vaikka yksin viikonloppujen viettäminen olikin hauskaa, niin öisin oli todella karmivaa. Muutin pian pois asunnosta, sillä aloitin opinnot muualla.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Pohjoisen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, Kajaani, Tunnistamaton henki.


 • Yksi vastaus aiheeseen Opiskelukämpässä kummittelee

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa