• Omituinen oven narina

  Tapahtumapaikka
  Alavieska

  Tapahtuma-aika
  2011

  Aaveen muoto
  Outo tapaus

  Kertojana toimi
  Tuntematon henkilö

  Olinpa yksi talvi-ilta yksin kotona. Istuin television äärellä ja katsoin muistaakseni Sisko tahtoisin jäädä leffaa. Yhtäkkiä aloin kuulla pienenlaista pauketta. Säikähdin ääntä ja en ensiksi uskaltanut liikkua yhtään. Sitten päätin mennä katsomaan, mistä pauke kuului. Katsoin vessaan: sieltä se ei kuulunut. Sitten kuulin raskasta hengitystä kylpyhuoneesta.

  Ovi heilui hitaasti edestakaisin, kuin sitä olisi narulla liikutettu. Menin rohkeasti ovelle ja vedin sen apposen auki. Kylppäri oli juuri sellainen kuin pitikin eikä siellä ollut ketään. Laitoin oven uudelleen kiinni. Kun olin taas alkamassa katsomaan elokuvaa, ovi paukahti kunnolla. Juoksin uudestaan katsomaan, mutta vieläkään ei ollut mitään. Ilmastointi ei ollut päällä eikä muutenkaan kylppärissä vetänyt.

  Tätä on jatkunut jonkin aikaa, enkä ikinä ole saanut selville, että mikä ovea paukuttelee. Olen aina varmistanut, että ikkuna on kiinni eikä ilmastointia ole.

  Voisiko olla että edesmennyt pappani kolkuttelee siellä, sillä hän hukkui monta vuotta sitten, ja kylppärissähän peseydytään, joten asioilla voisi olla jokin yhteys.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Pohjoisen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, 2011, Alavieska, Outo ilmiö.


 • 3 vastausta aiheeseen Omituinen oven narina

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa