• Mummo käskee

  Tapahtumapaikka
  Ilomantsi

  Tapahtuma-aika
  2011

  Aaveen muoto
  Tunnistettu henki

  Kertojana toimi
  Mummin tyttö

  Mummoni kuoleman jälkeen minulla oli aina iltaisin vaikea nukahtaa. Mutta yksi ilta oli poikkeus, kun menin sänkyyn nukahdin melkein heti. Mummo asui samassa talossa meidän kanssa joten kävin hänen luonaan todella usein. En tiedä miten pitkään olin nukkunut mutta näin seuraavanlaista unta;

  Menin alakertaan ja jotenkin unessa tiedostin sen että mummonihan on kuollut, mutta unessa näin hänet seisomassa keskellä olohuoneen lattiaa ja samalla rupesin unessa itkemään aivan hysteerisesti. Mummoni, joka ei melkein koskaan suuttunut mistään rupesi nyt huutamaan todella hermostuneen oloisesti että ”hae Miia,hae Miia” ( Miia on ystäväni, nimi muutettu)

  Sitten unessa läksin äkkiä juoksemaan, en tiedä minne juoksin mutta äkkiä näin ystäväni Miian siinä ja huusin että hänen on pakko tulla mukaan. Läksimme itku kurkussa juoksemaan takaisin mummon luo ja juuri kun olimme ovella niin vain Miia pääsi sisään ja minä jäin ulos.

  Tämän jälkeen heräsin unestani. Päivä tämän jälkeen Miian setä oli tehnyt itsemurhan. Juttelimme Miian kanssa asiasta ja kävi ilmi että olimme näheet täsmälleen saman unen, mutta mummoni oli kertonut Miialle asiasta.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Pohjoisen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, 2011, Ilomantsi, Tunnistettu henki.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa