• Mökki

  Tapahtumapaikka
  Iisalmi

  Tapahtuma-aika
  2012

  Aaveen muoto
  Tunnistamaton henki

  Kertojana toimi
  Tuntematon henkilö

  Siis olimme kavereitteni kanssa mökillä Iisalmessa, pidimme illalla grillijuhlat koska kaverini oli täyttänyt 18-vuotta toissapäivänä. Oltiin saunassa kun joku römähdys kuului mökin puolelta ajattelimme että se oli pelkkä tavara joka oli laitettu huonosti hyllylle. Aloimme kertoa aavetarinoita koska kaverini oli kokenut sellaisen, hän aloitti ja kerkesi kertoa jonkin aikaa kun saunan suihku meni päälle. Säikähdimme sitä iha hirveenä kaverini meni katsomaan niin suihku oli päällä ja ovi auki. Kaverini juoksi takaisin saunaan ja vapisi pelosta.

  Kävimme suihkussa ja menimme ulos virvoittelemaan parin tunnin päästä menimme grillaamaan mutta jokin tai joku oli kaatanut grillin ja hiilet olivat pitkin maata kaverini säikähti ja minä myös vähän hätkähdin. Nostimme grillin ja söimme grilliruokaa.

  Olimme jo väsyneitä ja kömmimme mökkiin nukkumaan laitoin varmuuden vuoksi mökin oven lukkoon ja sen langan (siimaa) että aamulla kaverini ymmärtäisi että tämä ei ole pila. Kävelin makuuhuoneeseen kavereitteni kanssa laitoin myös makuuhuoneenoven lukkoon koska kaverini pyysi sitä.

  Nukuimme nihkeästi, aamulla kaverini vapisi ja säikkyi lähes kaikkea kun kysyin mikä hänellä on hän sanoi että yöllä joku koputti ikkunaan (en itse ollut kuullut sitä) kävin katsomassa siimaa, se oli poljettu maahan. Laitoimme mökin kuntoon ja lähdimme pois sieltä.

  Kotona minua alkoi värähdyttämään se mitä kaverini oli kokenut yöllä.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Pohjoisen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, 2012, Iisalmi, Tunnistamaton henki.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa