• Mies auton katolla

  Tapahtumapaikka
  Alajärvi

  Tapahtuma-aika
  2012

  Aaveen muoto
  Outo tapaus

  Kertojana toimi
  minä taas

  Tämä tapahtui noin pari päivää sitten. Tulin painiharjoituksista ja kello oli illalla noin puoli yhdeksän. Äitini kävi tankaamassa auton Lidlin pihassa ja jäin istumaan autoon.

  Näin Supermarketin seinän vieressä mustan pakettiauton. No, sehän on ihan normaalia, mutta ihmettelin miksi siinä katollaa seisoo mies ja näytti kun se korjaisi lamppua, joka oli kaupan oven edessä. Ihmettelin miksi se korjasi sitä kattopellin päällä. Ja ihmettelin myös sitä miksi ohikulkijat ei piitanneet siihen mitään. Katsoin tätä pitkään ja se liikkui siellä.

  Kun äitini tuli autoon kysyin näkikö tämä sitä miestä. Äitini e huomannut sitä, Koska se oli juuri soittamassa jollekkin ja ei kuullut mitä minä kysyin.

  Ajoimme pois Lidlin tankki paikalta ja katsoinkmiestä ja huomasin kuinka se ”liukeni” kaupan siniseen seinään. Miehellä oli lätsä päässä ja musta takki ja taisi olla sellainen keltainen huomioliivi takin päällä. Ihan kuin se olisi ollut kameleontti joka sulautuu väreihin. Se oli aivan outoa ja kun menimme siitä ohi niin ei miestä enää näkynyt.

  Ainakun ajttelen tätä tulee kylmät väreet.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Pohjoisen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, 2012, Alajärvi, Outo ilmiö.


 • 2 vastausta aiheeseen Mies auton katolla

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa