• Metsän olio

  Tapahtumapaikka
  Toholampi

  Tapahtuma-aika
  2013

  Aaveen muoto
  Selittämättömät äänet

  Kertojana toimi
  Tuntematon henkilö

  Olin illalla jossain kuuden maissa tallilla katsomassa hevosia. Hevosia oli kaksi, mutta toinen oli sisällä ja toinen tarhassa. Tarhassa oleva hevonen, nimeltään Linda oli rauhallinen niinkuin aina.

  Vähän ajan päästä se kuitenki alkoi hermostumaan ja laukkaili tarhassa ja pukitteli. Oli aika pimeää ja tallin ulkovalo valaisi hieman tarha-aluetta. Tarhassa on kolme eri osaa. Linda oli tallia lähimmäisessa tarhassa ja minä pääportin luona joka oli tämän tarhan vieressä. Rauhoittelin Lindaa ja kunnes Linda oli rauhallinen, menin Siirin (toisen hevosen nimi) luo. En kerennyt olla kauan, kun Linda päästi sydäntäraastavan hirnaisun. Menin äkkiä Lindan luo ja näin että se oli ihan hermona. Rauhoittelin sitä ja jäin Lindan luokse. Olin kerennyt olla ulkona vähän aikaa, kunnes oudot ilmiö alkoivat.

  Seisoin tarhassa ja lämmittelin itseäni, kunnes yhtäkkiä kuulin jonkun huutavan minua. Ääni oli tuttu, koska se kuului ystäväni ystävälle. Outoa äänessä oli se, että se kuului metsästä joka oli tallin vieressä olevan pellon päässä. Katsoin metsään päin ja näin jonkun oudon valon vilkkuvan siellä. Katsoin Lindaan päin ja huomasin että se oli hermostunut uudestaan. Se pukitteli ja laukkasi tarhassa edestakaisin. Se myös hirnui ja pärski rauhattomasti.

  Linda teki laukkapyrähdyksiä portin luokse ja pysähtyi aina noin sentin ennen porttiin törmäystä. Menin taas rauhoittelemaan sitä. Sitten tunsin että joku tarkkaili minua ja Lindaa. Katsoin puupinoon, jossa tunsin tarkkailijan olevan. (Puupino oli aika lähellä minua.)

  Näin pinon päällä jonkun hahmon, mutta se katosi pian. Kuulin outoja ääniä, jotka lähestyvät minua. Vähän ajan päästä jouduin käymään kotona vaihtamaan lämpimämmän takin ylleni ja tulin pian takaisin. Oudot ääänet jatkuivat. Jouduin lähtemään kotia koska oli ruoka, joten sanoi Lindalla heipat ja kävin vielä tallissa Siiriä tervehtimässä ja lähdin. Koti matkan ajan tunsin että joku seurasi minua, mutta onneksi kotia ei ollut pitkä matka.

  Nämä ilmiöt ovat jatkuneet vähän aikaa, varsinkin illalla ne voimistuvat.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Pohjoisen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, 2013, Selittämättömät äänet, Toholampi.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa