• ”Mene helvettiin haamu”

  Tapahtumapaikka
  Pudasjärvi

  Tapahtuma-aika
  2010

  Aaveen muoto
  Monialainen ilmiö

  Kertojana toimi
  Kyo-Kun

  Olen 13 poika. Se tapahtui noin vuosi sitten..

  Vanhempani lähtivät ostoksille ja minut jätettiin yksin kotiin. Istuin rauhassa sohvalla ja tein äidinkielen kotitehtäviä.

  Sitten olohuoneen nurkasta alkoi kuulua tömistelyä. Tuijottelin nurkkaa vähän aikaa mutta jatkoin sitten läksyjen tekoa. Tömistely jatkui ja minua alkoi pikkuhiljaa pelottaa..

  Nousin ylös sohvalta, kävelin hitaasti kauemmaksi nurkasta toiselle sohvalle ja jatkoin läksyjä. Tömistelu silti jatkui, suutuin ja huusin :  ”Mene helvettiin haamu, demoni tai kuka oletkaan!”

  Tömistelu loppui siihen paikkaan. Kissani hyppäsi sohvalle ja tämä alkoi tuijottaa seinää. Katsoin seinää tarkemmin ja huomasin jonkinlaisen symbolin, jonka sisään paistanut auringonvalo oli saanut aikaiseksi. Sitten yhtäkkiä keittiön liesituuletin meni itsekseen päälle, täydelle voimalle.

  Aloin kirkua, kaaduin lattialle ja peitin korvani. Sitten otin paniikissa puhelimeni käteen, soitin papalle ja huusin kauhuissani, että täällä tapahtuu hirveitä. Pappa rauhoitteli minua ja pyysi tulemaan tämän luokse. Sitten keräsin rohkeuteni, nousin ylös ja painoin liesituulettimen kiinni. Juoksin papan luokse ja kerroin hänelle tarinani. Hän ei uskonut minua, ei vanhempani, eikä kukaan kelle olen kertonut tämän.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Pohjoisen aavetarinat avainsanoilla äänet, Haamu, kissa, paniikki, symboli.


 • 15 vastausta aiheeseen ”Mene helvettiin haamu”

  1. Vaakkuli sanoopi:

   Kuulostaa ihan uskottavalta… 😮

  2. Ami sanoopi:

   Millane se symboli oli?

  3. Jessy sanoopi:

   Onks toi ihan totta ? On käyny meinaa hieman samanlaisesti. Paitsi et mul sammu valot ja kuulu raapimista.

  4. Muumitikkari sanoopi:

   Pelottavaa…. Itse pelkään olla yksin kotona juuri tälläisten juttujen takia….

  5. Purukumi sanoopi:

   Joo uskottavaa itellekki käyny melkein samalla tavalla. 🙂

  6. Makeishylly sanoopi:

   Juu, uskottavahan tuo kyllä on 🙂

  7. Viki sanoopi:

   Ei muokaan ole ketään uskonut! Määki oon kerra ku istuin telkan ääres nii kuulu kauhee kopistelu olin yksin kotoo ja huusi vittu hiljaa ja sähköt meni pois pelottavaa… o.o

  8. Leopardisilmä sanoopi:

   Mulla on sellanen tunne että kaikki pelkää mun silmiä ja se karkottaa kummitukset mut musta tuntuu että ne kummitukset myös omalla tavallaa pitää musta. Kuten kerran kun meidän talossa riehu kummitus katoin vaa siihen ja loppu saman tien. En oo ees varma oonko kertonu silmistäni täällä mut oon Dark S1des. No kerron silmistäni nyt. Ne kimaltaa yöllä vihreenkeltasina. Niin se vaan on. Koulussa mua kutsutaan kissasilmäks.

   • Sara sanoopi:

    @Leopardisilmä: mulla on melkein sama. Kukaan ei halunnu olla alakoulussa munkaa, koska mulla oli pelottavat silmät. Olin melkein 3-4 vuotta yksin ei oo hauskaa. Jos vaikka katon jotain ihmistä nii se äkkiä lähtee pois tai ei uskalla kattoa mua silmiin :(… törkeää… eli mulla on ruskee vihreet silmät. Kun olin pieni nii mun äiti sano et mulla on ihan mustan suden silmä.

  9. Werser sanoopi:

   Meidän koulussa kummittelee ja on käyny aikasta samalla lailla. Meillä oli DTK (DiscoToimiKunta) joka pidetään paikassa mitä kutsutaan Aatunhuoneeks. Ja sit ku Aatunhuoneessa murhattiin se Aatu ja siitä se on saanu nimensä. Aatunhuoneen vieressä on varasto jossa on varaluistimia, kartonkeja ja kaikkee muuta ni kerran kaikki luistimet lens yksitellen lattialle. Eikä siinä vielä kaikki. Kerran kaikki kartongit lens lattialle ku tuuli ois menny siit. Ja lisää tulee. Se nähtiin keinumassa sen lempikeinussa loppuvuodesta.Uskotteko?

  10. Minttu sanoopi:

   Meidä talossa on tapahtunu aikalailla samanlaista, ovet aukeilleet ja ikkunat menny kii ja on kuulunu askeliakin

  11. PPPPPPPPPPPPP................. sanoopi:

   Aika hirveetä!mulla on käyny samal taval mut mä kuulin vaan yläkerrasta sellasen äänen että joku oli paiskannu makuuhuoneen oven kiinni..

  12. Sanni sanoopi:

   olin kerra pienenä alakerras yksi ja katoin pikkukakkosta. Sit jossain vaihees tuli tylsä ohjelma ja menin juomaan kun menin vessan ohi (jonka ovet oli kiinni) sen ovet aukes. Katoin onks siel joku mut siel oli ihan pimeetä. Sit tietenki pelästyin ja menin äitin ja iskän väliin mut en kyl saanu unta. Uskooko joku että meillä kummittelee myös yläkerrassa.

  13. alliM sanoopi:

   Mä uskon suo c:

  14. Zerada sanoopi:

   Huih! D: Mulla saattaa kummitella, kun oon yläkerrassa yksin niin kuulen, että kuinka joku paiskaisi meidän keittiön kaapin kiinni ja minä huudan: ”Hei! OOTKO SÄ MUN ISÄ?!” Sitten se varmaan meni ihan kauihuissaan pois! 😀 Hahaha! Hauska mielikuva!

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti