• Kuvien katselu toi aaveen esiin

  Tapahtumapaikka
  Vaasa

  Tapahtuma-aika
  2013

  Aaveen muoto
  Tunnistettu henki

  Kertojana toimi
  minezza

  Äitini on yhdessä isän tätien kanssa tehnyt isäni suvun tarinasta kirjan, jossa on paljon kertomuksia ja kuvia jo aikoja sitten kuolleista ihmisistä ja ihmiskohtaloista.

  Olimme miesystäväni kanssa vanhempien luona syömässä perheillallisen, niin kuin tapana on perjantai-iltaisin, kun innostuin selamaan tätä kirjaa. Hetken selattuani kirjaa koirani nousi ylös ja tervehti iloisesti jotain henkilöä, jota me muut emme nähneet. Mainittakoon että koira on erittäin vahtiviettinen ja reviiritietoinen, mutta hyvin avoin, kun se huomaa että ihminen on tervetullut. Koira katseli iloisesti ylös tyhjää seinää kohti ja helutti häntää, moneenkin otteeseen.

  Me kaikki neljä pöydän ääressä näimme sen ja ensiksi nauroimme koiran hassulle käyttäytymiselle, ennen kuin tuli mieleen että joku kirjassa oleva henkilö, todennäköisesti isän isä tai joku hänen veljistään (kaikki olivat kuoleet hyvin yllättäen), oli tullut meitä tervehtimään. Arvelimme että se oli ollut mies, koska kun itse menin samaan kohtaan mihin koira oli katsonut niin selvästi, totesimme että henki oli ollut yli 170cm pitkä.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Pohjoisen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, 2013, Tunnistettu henki, Vaasa.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa