• Kuollut kävelijä

  Tapahtumapaikka
  Kemijärvi

  Tapahtuma-aika
  2009

  Aaveen muoto
  Tunnistamaton henki

  Kertojana toimi
  Katsoja

  Olin 9 vuotias, isäni kanssa istutus-töissä lapissa. Ajoimme pitkän matkan, olisko 40kilometriä, asutusta ei ollut lähimainkaa, kunnes pääsimme perille, se oli avoin paikka, eli paljon istutettavaa…

  Hetken päästä, kun isäni meni kahvitauolle ja itse jatkoin istutusta, käänsin äkäsesti päätäni, kuulin kauhean kirkaisun, säikähin ja kaikki taimet lensi maahan, siellä oli tuntematon multainen valkohameinen neiti, en uskonut ensin silmiäni, mutta ei se siitä hävinnytkään, jatkoi vain kävelyä, en sanoa mitään sille koska olin sen verran shokissa.

  10sekunnin päästä se häipy kuin tuhka tuuleen, kuin maan alle kaatuisi, kerroin isälle hädissäni mitä koin, isä ei kumminkaa kuullut tätä koska auto oli sen verran kaukana, isä uskoi siihen, hän sanoi että se oli vanhaa saksalaisen aluetta II maailmansodassa, joten päättelin että sen neidin oli tapettu.

  Jonkun viikon päästä pikkuserkkuni tuli käymään, kerroin hänellekki mitä olin nähnyt, hän sanoi että oli nähnyt TV:stä samanlaista ilmiötä, että nainen tulee maanpäälle kirkumaan, ’kirkujat’ kuulemma.

  Tämän jälkeen en ole sitten metsässä käynytkään, ainakaan yksin. Kiitos.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Pohjoisen aavetarinat avainsanoilla 2000, 2000-luku, 2009, Kemijärvi, Tunnistamaton henki.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa