• Kummitus-Mummo

  Tapahtumapaikka
  Kemi

  Tapahtuma-aika
  2008

  Aaveen muoto
  Tunnistettu henki

  Kertojana toimi
  Zaljua

  Omakotitalossamme on jo kauan aikaa kummitellut ns ”mummo”. Tämä ”mummo” oli vanha nainen, joka asui aiemmin talossamme, mutta jäi auton alle talomme edessä olevalla tiellä ja kuoli. Tästä syystä kutsumme tätä kummittelua ja kummitusta ”mummoksi”.

  Tämän mummon ovat kuulleet useat ihmiset, jotka ovat käyneet meillä. Osa jopa kokenut suoranaista pelkoa ja kauhua kuullessaan tai nähdessään tumman hahmon. Kummittelusta tietämättömätkin henkilöt, kuten remonttimiehet ovat kyselleet vanhemmilta ”Kummitteleeko täällä?”

  Omaan kokemukseeni.

  Olin pari kuukautta aiemmin päässyt armeijasta ja luin tuleviin AMK:n pääsykokeisiin. Olin yläkerrassa lukemassa, kun yhtäkkiä joku lähtee tulemaan portaita ylöspäin. Ajattelen että isä sieltä tulee hakemaan joitain papereita, kuitenkin äänet loppuivat kesken. Mietin, että mitä se sinne portaisiin jäi? Kävin katsomassa, ei ketään.

  Toisella kertaa olin aamulla katsomassa telkkaria ja äiti oli viereisessä huoneessa valmistautumassa töihin lähtöön, kun alakerran takapihan ovi meni kiinni, ja perään askeleet jotka menivät kohti etuovea. Ajattelin, että isä tuli takapihalta ja oli nyt lähdössä töihin. Itse lähdin samantien alakertaan syömään aamiaista. Menin keittiöön ja katsoin ikkunasta näkyisikö isää peruuttamassa autoa pihasta. Ei ollut, eikä pihastamme peruuteta autoa nopeasti, koska kyseisellä tiellä on aina liikennettä, jota joutuu odottamaan.

  Kirjoitan lisää näitä kokemuksia sillä niitä riittää, niin perheenjäseniltä kuin tutuilta ja remonttimiehiltä.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Pohjoisen aavetarinat avainsanoilla 2008, äänet, aave, Kemi, mummo, onnettomuus.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa