• Kummittelua keskellä metsää

  Tapahtumapaikka
  Parainen

  Tapahtuma-aika
  2012

  Aaveen muoto
  Monialainen ilmiö

  Kertojana toimi
  _Enkeli_

  Hei! Ajattelin kertoa teille omista kokemuksistani. Kaikki alkoi lokakuun ekana viikonloppuna.

  Lähdimme viettämään hauskaa viikonloppua partioretkelle yhelle mökille. Meitä oli siellä 1 aikuinen, 3 nuorta (16.-15.v) ja 7 seikkailijaa. Nukuimme ulkona kaminateltassa. Eka yö sujui hyvin, mutta toka yö ei.

  Oli minun ja kaverini Ennin (tekstin nimet ovat vaihdettu) vuoro vahtia kaminaa, kun näin ystäväni Camillan yläpuolella välähdyksen, ihan niinkuin joku olisi liikkunut hänen yltään. Tietenkin pelästyn, mutta ajttelin että se oli mielikuvituksen tuotetta.

  Noh, yöllä kuului selittämätön selvä oven pamahdus, ihan niinkuin ulko-ovi olisi paiskattu kiinni, mutta kukaan ei ollut ulkona, ja naapurit eivät olleet kotona. Aikaisemmin illalla ystäväni Siiri oli nähnyt mustan hahmon puuvajan takaa, ja se oli pelästyttänyt meidät aika tavalla, sillä ulkoa kuului yöllä askelia. Yritimme rauhoittua, ja seuraavana aamuna ryhdyimme kokoamaan kaikkia kummallisuuksia yhteen, ja yritimme keksiä niille luonnollisia selityksiä, mutta emme onnistuneet.

  Se on melko pelottavaa ja uskomme että olemme tavanneet aaveen. Vieläkin tuntuu että se aave seuraa minua ja kavereitani ympäri kaupunkia. Koulussakin lankani olivat aina karanneet ompelukoneesta kun istahdin takaisin ompelemaan, ilman mitään syytä. Ja peilini tipahti ja särkyi palasiksi yksi ilta.

  Nämä tapahtumat eivät hetkessä unohdu, joten kommentoikaa jos teille on tapahtunut jonkinlaista samaa. Tarinaan olisi vielä jatkoa, mutten jaksa kirjoittaa enempää, sillä pelottaa taas. Sisältä kuuluu yhtäkkiä pelottavia ääniä. Taidan mennä lähemmäs muita. Kirjoitan lisää kokemuksia, mikäli sellaisia vielä koen.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Pohjoisen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, 2012, Moni-ilmiö, Parainen.


 • 3 vastausta aiheeseen Kummittelua keskellä metsää

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa