• Koulun käytävillä

  Tapahtumapaikka
  Oulu

  Tapahtuma-aika
  2010

  Aaveen muoto
  Monialainen ilmiö

  Kertojana toimi
  Marja-Terttu

  Meidän koulullamme kummmittelee selvästi.

  Harjoittelimme näytelmää, kun valot menivät itsestään päälle. Sammutin valot koska olin vastuussa niistä. Valot menivät uudelleen päälle.  Sammutin ne.  Käytäviltä kuuluu askeleita ja puhetta, vaikka siellä ei ole ketään.

  Muutama vuosi sitten eräs opettaja kuoli tapaturmaan. Hän jätti kitaransa koululle. Kitaran on kuultu soittelevan itsestään. Olemme käyneet salaa koulun kellarissa ja pommisuojassa, jossa kaverini oli nähnyt vaalean naisen hahmon. Kaverille jäi traumoja ja eikä enää uskalla mennä kyseiseen paikkaan.

  Noin 40 vuotta sitten talonmies asui perheineen koululla. Talonmies asui kellarissa sijaitsevassa asunnossa. Kävimme sielläkin, ja kuulimme viheltelyä, avainten kilinää ja askeleita. Kellarissa ja pommisuojassa tulee erittäin ahdistava olo. Kerran olimme siellä isolla porukalla. Porukassa oli yksi poika joka oli silloin mukana. Häntä ahdisti todella paljon, eikä hän enää suostu tulemaan sinne.

  Kun olimme salissa (jossa on lava jolla me teemme näytelmiä ja jossa valot räpsyivät), kahden kaverini päälle putosi korkealta katosta verhot, jotka olivat betoniseinässä ruuveilla kiinni. Kun olemme salissa, tulee sellainen tunne, kuin joku ei haluaisi meidän olevan siellä…


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Pohjoisen aavetarinat avainsanoilla äänet, aave, kitara, koulu, opettaja, Oulu, talonmies, valot.


 • 5 vastausta aiheeseen Koulun käytävillä

  1. Joomävaa sanoopi:

   Miksiköhän ne möröt ei haluu että siellä ollaan… :s

  2. Pexi sanoopi:

   Saanen kysyä, mikä koulu on kyseessä?

  3. mursu♥ sanoopi:

   hrr… Meijän koululla, On kummitus jota kutsumme Pekoksi, se paiskoo ovia mutta on muuten ihan ystävällinen. Nyt sitä ei ole vähään aikaan näkynyt liekkö päässyt valoon. Mutta kerran kun olimme kaverini kanssa kansantanssi harjoituksissa, ja oltiin menossa vessaan tauolla ni kuulu käsittämätön rääkäsy, joka ei tullut muista yläkerrassa, ja hurja pamaus heti perään. Siin vaihees pelästyttii sen verra et hyi hel…

  4. Buu sanoopi:

   Meijänki koululla isokylässä kummittelee. Siellä ovet paukku ja valot menee itestään kiinni. Pommisuojassa asuu joku tummaihoinen mustapukuinen nainen ja sillee:-\ Ovet on lukossa ja viien minsan päästä auki.

  5. keku sanoopi:

   NII MIKÄ KOULU??? meilläki on ollu liikuntasalin pukkareissa (ja pommisuojassa?)ääniä ja joku oli nähnytki jotain… mut en ite nii paljo hätäilly vaa menin iha rauhass yksin sinne. sitte tuli ahistava olo, ihan niinku joku tuijottais mua, ja lähin kiireellä pois…

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti