• Koulun käytävillä

  Tapahtumapaikka
  Oulu

  Tapahtuma-aika
  2010

  Aaveen muoto
  Monialainen ilmiö

  Kertojana toimi
  Marja-Terttu

  Meidän koulullamme kummmittelee selvästi.

  Harjoittelimme näytelmää, kun valot menivät itsestään päälle. Sammutin valot koska olin vastuussa niistä. Valot menivät uudelleen päälle.  Sammutin ne.  Käytäviltä kuuluu askeleita ja puhetta, vaikka siellä ei ole ketään.

  Muutama vuosi sitten eräs opettaja kuoli tapaturmaan. Hän jätti kitaransa koululle. Kitaran on kuultu soittelevan itsestään. Olemme käyneet salaa koulun kellarissa ja pommisuojassa, jossa kaverini oli nähnyt vaalean naisen hahmon. Kaverille jäi traumoja ja eikä enää uskalla mennä kyseiseen paikkaan.

  Noin 40 vuotta sitten talonmies asui perheineen koululla. Talonmies asui kellarissa sijaitsevassa asunnossa. Kävimme sielläkin, ja kuulimme viheltelyä, avainten kilinää ja askeleita. Kellarissa ja pommisuojassa tulee erittäin ahdistava olo. Kerran olimme siellä isolla porukalla. Porukassa oli yksi poika joka oli silloin mukana. Häntä ahdisti todella paljon, eikä hän enää suostu tulemaan sinne.

  Kun olimme salissa (jossa on lava jolla me teemme näytelmiä ja jossa valot räpsyivät), kahden kaverini päälle putosi korkealta katosta verhot, jotka olivat betoniseinässä ruuveilla kiinni. Kun olemme salissa, tulee sellainen tunne, kuin joku ei haluaisi meidän olevan siellä…


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Pohjoisen aavetarinat avainsanoilla äänet, aave, kitara, koulu, opettaja, Oulu, talonmies, valot.


 • 5 vastausta aiheeseen Koulun käytävillä

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa