• Koululla kummittelee

  Tapahtumapaikka
  Kokkola

  Tapahtuma-aika
  2012

  Aaveen muoto
  Tunnistamaton henki

  Kertojana toimi
  haamukuiskaaja

  Elikkäs, koulu jossa asiat ovat tapahtuneet on nimeltään Isokylä. Isokylän vanhassa rakenuksessa, joka ei käsittääkseni ole enää käytössä, sillä tilalle rakennetaan monitoimikoulu.Vanha rakennus oli kaksi kerroksinen ja tapahtumat ovat tapahtuneet aina alimmassa kerroksessa, jossa on vessat, kirjasto, joitain luokkia ja kaikista karmivin paikka, nimittäin pommisuoja.

  Ystäväni kanssa aloimme käydä koulun alakerrassa juomassa, sillä siellä oli mielestämme kylmempää vettä. Ensimmäisellä kerralla kuulimme kirjastosta ääniä, sellaisia että hyllyjä siirrettäisiin. Mutta kun kävimme kirjastossa seuraavana päivämä, hyllyjen järjestys ei ollut muuttunut.

  Yksi päivä kaverini oli sairas, joten kävin juomassa yksin. Join kaikessa rauhassa kunnes takaani kuului selviä askelia. Ensin ne kuuluivat hiljaa ja kun käännyin ne kuuluivat ihan vierestäni ja katosivat kuulumattomiin hiljalleen. Eikä ketään näkynyt missään. Olo tuntui ihan riivatulta kun ampaisin kivisiä portaita ylös luokkaan.

  Ehkä karmivin kokemus oli se, kun olimme jälleen kerran alhaalla juomassa, kunnes pommisuojan ovea alettiin ränkyttää, kuin joku olisi jäänyt sinne jumiin. Oven paukkeen lisäksi kuulin raskaata ja hengäatynyttä henkäilyä. Koulussamme huhuttiin tytöstä joka kummittelee silloin tällöin ja olen lähes haudanvarma että olen tavannut tytön koululla joskus. Ehkä se oli silloin kun tartuin lasioven kahvaan ja toiselta puolelta minua tuijotti nuoren tytön siluetti. Se ei ollut kukaan tai joku, sillä se ei liikkunut vaikka tuijotimme toisiamme pitkään.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Pohjoisen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, 2012, Kokkola, Tunnistamaton henki.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa