• Kotimme oudot tapahtumat

  Tapahtumapaikka
  Ylivieska

  Tapahtuma-aika
  2010

  Aaveen muoto
  Monialainen ilmiö

  Kertojana toimi
  Insanity.

  Tää tapahtu mulle joskus meidän entisessä kodissa kun olin n.11.

  Jutut alkoivat niin että olin ollut AIVAN yksin kotona illalla n.klo:22. (asuimme rivitalossa) ja selasin omassa rauhassa kännykkääni, pian meidä keittiöstä kuului kauhee ääni,niiku semmonen että joku ois tiputtanu meidän keittiön astiat lattialle, menin ihan paniikkiin ja sitten uskaltauduin mennä kattomaan mitä siel keittiössä oli tapahtunut,ei siellä mitään olllut mennyt rikki. Astiat olivat kaapissa rivikkäin eikä pesualtaassakaan ollut minkäänlaisia haarukoita yms..

  Sain paniikin ja pian juoksin meidän talosta ulos ja menin tutuilleni.siihen ne jutut loppuivat mutta eivät täysin. Me muutettiin pian pois sieltä rivitalosta, koska se oli ahdistava ja tuntui että joku olisi kokoajan katsellut jostain.

  Ne jutut jatku sen jälkeen kun olin seitsemännellä luokalla, asuimme vanhassa omakotitalossa. Olin taas yksin kotona joskus illalla. Meijän koirakaan ei ollut silloin siellä. Olin koneella selaamassa Twitteriä, ja pian joku koputti oveeni (kummaa sillä ketään ei ollut kotona) huusin että ”sisään”, ja sitten tajusin että olin yksin kotona, ja kun myöhemmin olin menossa nukkumaan heräsin yöllä siihen että minulla oli hirvittävän kylmä, käänsin kylkeäni ja huomasin tumman hahmon edessäni, ja yhtä nopeasti kun se oli ilmestynyt se myös katosi. Niiden tapahtumien jälkeen oon nähny hirveitä painajaisia jo kahden kuukauden ajan ja joskus olen jopa kuullut jonkin sanovan minulle ”Shh..” tai kutsuvan nimeäni.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Pohjoisen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, Moni-ilmiö, ylivieska.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa