• Kissan suojelema

  Tähän tarinaan ei ole merkitty tietoja

  Tarkemmat tiedot tullaan lisäämään tähän tarinaan myöhemmin.

  Tapahtui n. 5vuotta sitten. Asuin kerrostalossa kissani Lussun kanssa kolmisen vuotta. Kämpässäni tapahtui aina mitä ihmeellisimpiä asioita, mutta tämä jäi erityisen hyvin mieleeni.

  Tykkäsin siivoilla useimmiten iltaisin juuri ennenkuin hiljaisuusaika alkoi. Olin juuri tullut eteisestä ja pidin väliovea auki. Imuroin olohuoneessa, missä oli mitä mainioin katsekontaksi keittiöön ja eteiseen. (Asuin yksiössä).

  Yht`äkkiä tuli outo tunne että joku ei ole nyt kohdillaan ja katsoin eteiseen, niin huomasin, että väliovi oli pistetty kiinni, vaikka asunnossa ei ollut muitakuin minä ja Lussu (joka lusmuili keittiössä koska pelkäsi imuria).

  Kun olin lopettanut puuhastelut ja menin sängyn laidalle istumaan, Lussu meni eteiseen ja alkoi tuijottamaan nurkkaan. Nurkka sijaitsi välioven vierustassa eteisen päädyssä. Huhuilin Lussua mutta katti ei reakoinut huhuiluuni ja aattelin että se nyt taas vaan tonttuilee, kunnes se alkoi todella synkän mouruamisen ja tuijotti edelleen.

  Lopulta Lussu hiljeni ja mie sammutin valot ja pistin silmät kiinni. Tuli taas todella inhottava sekä painostava tunne ja tunsin kuin joku tuijottaisi minua. Ja tavallaan olin oikeassa!

  Sytytin valot ja näin, kuinka Lussu tuli sänkyä kohten silmät ihan suurena ja häntä paksuna, kunnes se pysähtyi ihan lähelle, meni matalaksi ja aloitti mielettömän murinan. Tunsin, kuinka joku oli ihan minun vieressäni vaikka ei siel ketään ollut, mutta Lussu varmasti näki sillä muuten hän oli oikein ihana, kiltti ja rakastava kissa, mutta nyt ei ollut.

  Lussu tuli lopulta ihan sängyn vierustaan muristen ja tunsin kuinka minulle alkoi tulla hyvin vapautunut olo ja lopulta Lussukin rauhottu ja tuli päälleni kehräilemään ja pusuttelee, niinkuin aina ennenkin.

  Sen takia laitoin otsikoksi että ”Kissan suojelema”, sillä minusta tuntui, että Lussu suojeli minua joltain mitä en nähnyt mutta tunsin ilkeänä ja painostavana.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Pohjoisen aavetarinat avainsanoilla 2000, 2000-luku, 2008, Iitti, Outo ilmiö.


 • 4 vastausta aiheeseen Kissan suojelema

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa