• Keskellä ei mitään.

  Tapahtumapaikka
  Kuusamo

  Tapahtuma-aika
  2012

  Aaveen muoto
  Eläinten henget

  Kertojana toimi
  Hansu

  Elikkä tämä tapahtu opettajalleni, niin tämä saattaa vähän jäädä sen takia vajaaksi ja se kerto sen joku vuosi sitten mutta koitan muistella kaikki asiat mitä se sillon sano.

  Opettajani lähti hänen kaverin kanssa jollekkin retkelle. (En muista minne se meni, kun hän on matkailut aika paljon). Hän ja hänen kaverinsa oli menneet matkan varrella mökille, kun oli tullut pimeää. Se ei ollut iso mökki.

  He olivat jollain autiomaalla. Kun he oli olleet siellä mökillä jonkun aikaan, niin joku alkoi raapimaan nurkkaa. (Vähän niin kuin joku olisi hinkannut selkää siihen reunaan). Opettaja ja sen kaveri meni katsomaan, oliko joku siellä. Kun opettajani ja sen kaveri oli menneet sinne nurkalle, siellä ei ollut ketään. Ei ollut edes minkäälaista jälkiä, että joku olisi käynyt siellä. Opettajani ja hänen kaverinsa meni kiertämään sitä mökkiä eikä siellä näkynyt mitään.

  Kun opettaja sen kaveri oli tallustelleet mökkiä ympäri jonkun aikaan, he meni sisälle. Ja kun he oli riisuneet niin se raaputus alkoi taas, mutta ne ei kehanneet mennä uudestaan tallustelemaan sinne.

  Minulla tuli mieleen, että se olisi ollut joku eläin, mutta kun siellä ei näkynyt mitään,niin oli kai pakko uskoa.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Pohjoisen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, 2012, eläinhenki, Kuusamo.


 • 2 vastausta aiheeseen Keskellä ei mitään.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa