• Kaveri metsällä

  Tapahtumapaikka
  Varpaisjärvi

  Tapahtuma-aika
  2012

  Aaveen muoto
  Tunnistamaton henki

  Kertojana toimi
  kalle

  Iltaa ystävät!

  Olin juurikin lintumetsällä Varpaisjärvellä yksinään ja sen homman jos jokutietää niin on oltava hiljaa ja täysin näkymätön! Keitin nuotiolla aamukahvit ja ympärillä kuului kokoajan liikettä (risut katkeaa,lehdet kahisee ja oksat risahtelevat) tarkkailin kokoajan ympäristöäni ja varmistuin ettei kysessä olleet metsäneläimet!

  Ei liikkunut hirvenvasat eikä muutkaan metsänasukit! Tuli jotenkin levoton olo ja sammutin nuotion ja aloin hiljalleen kävellä tuttuja maisemia kohden, jos vaikka teeren näkisin… Kokoajan tuntui varmalta että jokin seuraa minua, rapse kuului perästä!

  Koira käveli kupeellani levotomasti kuin kertoakseen että eiköhän ukko mennä pois täältä! Istuin isohkolle kivelle tupakalle ja juotin koiran, samalla ruskeapusakkainen mies,t äysin tuntematon, tuuheine partoineen meni ohitseni noin 20 metrin päästä, nostin lakkia tervehdykseksi mutta kyseinen henkilö vain käveli pois hetken vain vilkaisi!

  Kerroin asiasta seurankokouksessa, ettei vaan salassa kukaan kävisi siellä metsällä! Ukot vaan tuumasivat että piruako kuolleille rajoja annat ja juttelet! Matti metsästää missä haluaa ja milloin haluaa koska kuoli jo vuonna 94! Semmonen aave siis tälläkertaa tuli koettua!


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Pohjoisen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, 2012, Tunnistamaton henki, varpaisjärvi.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa