• Kasakkakangas

  Tapahtumapaikka
  Veteli

  Tapahtuma-aika
  2012

  Aaveen muoto
  Tunnistamaton henki

  Kertojana toimi
  random

  Näitä tarinoita lukiessani tuli mulla mieleen pari outoa tapausta joista tämän ensimmäisen serkkuni kertoi. Tämä tapahtui siis synnyinpaikkakunnallani keskipohjanmaalla. Kun ajetaan keskustaan valtatietä pitkin, ylitetään siltä jonka alla virtaa joki, joen törmän päällä on pieni parkkipaikka jonka vieressä kohoaa pieni kumpumainen metikkö, joka on sitten saanut nimekseen Kasakkakangas. Iskäni kertoi että kyseiselle paikalle on joskus aikoinaan haudattu sodassa kuolleita venäläisiä.

  Kuitenkin,serkkuni ja hänen kaverinsa olivat tulossa Kaustiselta illanvietosta,kun pysähtyivät tälle kyseiselle parkkipaikalle. Oli vielä valoisaa, sillä oli kesä. He nousivat autosta ja jäivät hetkeksi nauttimaan kesäyön hiljaisuudesta. Tämän hiljaisuuden kuitenkin keskeytti kasakkakankaalta kuuluva kitinä. Molemmat kääntyivät metikköön päin ja ihmettelivät että mistä ääni oikein tuli. Kitinä vain koveni.

  Yhtäkkiä molemmat säpsähtivät nähdessään vanhan miehen joka talutti ruosteista polkupyörää keskeltä metikköä.Mies talutti pyörän valtatien yli ja hävisi vastapäiseen metsään.

  Molemmat,sekä serkkuni että hänen kaverinsa vain tuijottivat sinne mihin mies oli hävinnyt. Kitinä kuului edelleen vaikka mies oli jo kadonnut tuhka tuuleen. Se oli kuulema todella puistattava kokemus.

  Toinen tapaus sattui minulle itselleni. Tämän tarinan kuullessani halusin eräs kaunis päivä lähteä kaverini kanssa Kasakkakankaalle tutkimaan. Kuljimme parkkipaikan lävitse metikön taakse ja nousimme sitten sieltä mäkeä ylös, kukkulaan laelle.

  Aluksi mitään ei tapahtunut mutta mäen päällä ollessamme kuulun oudon äänen. Se tuntui kuuluvan jostain läheltä,kuin viereisen kuusen alta. Se kuulosti miehen voihkaisulta, tai jotain sinne päin. Sitä on vaikea näin jälkeenpäin selittää.

  Jatkoimme eteenpäin, enkä vielä tuntenut oloani yhtään ahdistuneeksi. Kun kuitenki aloimme laskeutumaan mäkeä alaspäin, koin hirvittävän ahdistavan tunteen, kuin ihmisjoukko olisi tuijottanut perääni. Sanoin siitä kaverilleni ja juoksimme äkkiä alas takaisin parkkipaikalle.

  Tällä kylän alueella tapahtuu muutenkin kaikkea outoa, olen kuullut useita tarinoita tutuiltani.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Pohjoisen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, 2012, Tunnistamaton henki, Veteli.


 • Yksi vastaus aiheeseen Kasakkakangas

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa