• Kammottava yökyläily

  Tapahtumapaikka
  Sievi

  Tapahtuma-aika
  2012

  Aaveen muoto
  Monialainen ilmiö

  Kertojana toimi
  J&I

  Kerron tässä kaverini kanssa kun hän oli perjantaista maanantaihin meillä yötä. (Maanantaina sitten mentiin kouluun).

  Ensimmäisenä yönä (perjantai kello noin 24.00.)

  Me päätimme pelata spiritismiä. Menimme meidän lasipöydän ääreen ja sytytimme kynttilät. Pian kaverini sanoi ”henki jos olet läsnä anna merkki.” Sitten kaapista alkoi kuulua rapinaa. ”Henki voitko lopettaa?!” huusin. Rapina loppui. Menimme sohvalle lukemaan kirjaa. Luimme 5 minuuttia kunnes tietokonepöydän kynät sinkosivat meitä päin. Juoksimme nukkumaan mutta valvoimme 2 tuntia.

  Toisena yönä (taas kello 24.00)

  Kaverini ehdotti että pelaamme taas spiritismiä. Menimme taas lasipöydän ääreen. Sytytimme kynttilät ja pyysimme henkeä antamaan merkin. Kaapissa rapisi taas. ”Nyt et pyydä sitä lopettamaan!” kaverini sanoi. Ryntäsimme leikillämme kaapin luo ja kaverini avasi sen.

  Yht”’äkkiä kuului ääni: ”’Laita se kiinni, laita se kiinni.” Kaverini paukautti oven kiinni. ”Kuulitko ton?!” hän kysyi säikähtäneenä minulle. ”Ku-kuulin.” sanoin varovasti. Rapina jatkui ja jatkui. Pian kaverini pyysi henkeä lopettamaan. ”Tää riittää tälle iltaa.” sanoin. ”Mennään huomena sinne meidän nimeämään kummitustaloon.” kaverini sanoi. Nyökkäsin sitten ja menimme nukkumaan.

  Sunnuntai noin kello 23.30

  Lähdimme kävelemään metsään. Puhuimme edellisistä öistä. Päätimme että emme kerro koulussa kenellekkään. Kello 24.00 pääsimme autiotaloon. Menimme sisään peläten että katto romahtaa. Portaista alkoi ruveta kuulua natinaa ja askeleita jotka olivat tulossa alas. Juoksimme suoraa päätä metsään. Vain syvemmälle metsään. ”’Ette saa karata!” kuului ääni peräämme. Pian olimme niin puhki että istuimme mättäälle. Nukahdimme siihen.

  Aamulla heräsimme sängyssäni. ”Miksi olitte metsässä?” Äitini kysyi. ”Ei me missään metsässä oltu!” me vastasimme. Lähdimme kouluun ja kun linkku ajoi metsän ohi tuli kyltti. ”Älkää tulko tänne enää.” Kukaan muu ei nähnyt sitä paitsi me.

  T:I&J (kaks 16v.)

  P.S puheet eivät ole täysin kohdallaan mutta suunnilleen.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Pohjoisen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, 2012, Moni-ilmiö, Sievi.


 • 8 vastausta aiheeseen Kammottava yökyläily

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa