• Kalpea rouva

  Tapahtumapaikka
  Joensuu

  Tapahtuma-aika
  2014

  Aaveen muoto


  Kertojana toimi
  Elli

  En ole aiemmin nähnyt lähietäisyydeltä mitään luonnotonta, kokenut kylläkin. Viime yö olikin yksi elämäni kummallisimmista.

  Heräsin tunteeseen, että minun täytyy herätä ja katsoa makuuhuoneemme ovelle. Avasin silmät ja katsoin olkapään yli ja jotenkin ”tiesin mihin katsoa”. Suht korkealla sängystä katsottuna näin kalpeat naisen kasvot, vartalosta en ole varma. Se tuijotti suoraan minua ja olen aivan varma, että olin hereillä. Tunnelma katseessa oli jotenkin erittäin hyytävä ja negatiivinen. Säikähdin älyttömästi, käännyin takaisin puolisooni päin ja suljin silmät.

  Juuri kun olin nukahtamassa uudelleen, tunsin vatsassani jumalatonta kipua, aivan synnytys kipuja vastaavia. Juoksin vessaan. Ensin tuli hiki, naamasta valui hikeä ja vatsa tuntui olevan tulessa. Yht’äkkiä ihoni meni kananlihalle ja kroppa muuttui jääkylmäksi. Naamastani hävisi kaikki väri. Tämä kipu oli yhtä nopeasti ohi kun tulikin. Jäljelle jäi pelkkä jumalaton kylmyys kehossa. Puolisoni oli kuullut vaikerrukseni ja oli jo ollut tilaamassa ambulanssia.

  Tämän päivän olen miettinyt mikä/ kuka hahmo oli ja oliko tällä halua satuttaa minua, vai oliko vatsakipu vaan sattumaa hahmon ilmestymisen jäljeen. Onko muilla vastaavia kokemuksia?


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Pohjoisen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, 2014, joensuu, Riivaaja.


 • Yksi vastaus aiheeseen Kalpea rouva

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa