• jonkulaine pikkupiru mun kotona/pihassa

  Tapahtumapaikka
  Vaasa

  Tapahtuma-aika
  2013

  Aaveen muoto
  Outo tapaus

  Kertojana toimi
  Minäpä hyvinkin

  Kerran ku olin joutunu yksin kotiin nii menin suihkuu ja olin siel kaikes rauhas. Sit yhtäkkii ku olin pesees hiuksia nii kaikki valot talosta sammu ja ovi jonka olin jättäny auki olikin nyt kiinni. Juoksin täyttä vauhtii ovelle ja katoin taakse ja huomasin suihkuverhojen heiluvan mua kohti. Olin nii v***n säikähtäny etten voinu liikku mihkää. Ja sit kokosin itteni ja vetäsin suihkuverhon auki ja samalla hetkella kaikki pelko katos. Avasin oven jatkoin suihkuamista ja viiden minuutin kuluttua menin olohuoneesee.

  Sitten menin puhdistaan airsoft aseen piippua ja semmone kylmä viimavaa lens mun ohi. Ja yhtäkkii alko mun takasta kuuluu ääntä joten sytytin sen et ois vähä rauhallisempaa. Jatkoin piipun puhistusta ja yhtäkkii takka sammu. En kestänyn enää ja lähdin juokseen ulos talosta (olin tässä vaiheessa jo pukenut vaatteet päälle). Juoksin ovesta ulos ja kattelin että ootan kunnes äiti tulee kotiin. Ootin ulkona puol tuntii ja sitten äiti tuli kotiin. Puhistin piipun loppuun ja menin pelaa runescapee :D.

  Illalla noin klo 23 lähdin pihalle keinuun ja kattelin vanhaa taloo päin. Kattelin sitä hetken ja yhtäkkii huomasin sen katolla jonkun ison mustan eläimentapasen jutun, entiiä yhtää mikä eläin se ois voinu olla. Mut se oli musta ja sillä oli siivet selässä, ja jotenkin vaikka olin nii pelon vallassa nii se kiehto mua nii paljon että lähin käveleen sitä kohti. Kiersin meijjän autotallin takaa ja lährin sitä vanhan talon pihaa kohti. Kun mä olis siel nii en enää nähny sitä ja päätin mennä takas kotiin. Kun olin kotiovella katoin sinne pihaan ja siellä se taas jönötti paikallaan ja heilutteli siipiään.

  En enää uskaltanu mennä sinne jotin menin kotiin ja rupesin pelaan runee jotta saisin muuta ajateltavaa ps. En oo mikää runehullu se on vaa hyvä peli :DD. No mut kumminki en enää sinä päivänä nähy mitään kummaa, enkä yleensä nää kummii juttui paitsi sillon ku oon yhen kaverin kaa nii eipä me sillo muuta nähäkkää ku haamui Yms.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Pohjoisen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, 2013, Outo ilmiö, Vaasa.


 • Yksi vastaus aiheeseen jonkulaine pikkupiru mun kotona/pihassa

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa