• Huhuilua

  Tapahtumapaikka
  Kiuruvesi

  Tapahtuma-aika
  2013

  Aaveen muoto
  Tunnistamaton henki

  Kertojana toimi
  Pelokas

  Olin kaverini kanssa käymässä Kiuruvedellä mummoni luona. Päivä oli ollut tavallinen, mutta illalla alkoi tapahtua.

  Nukuimme vierashuoneessa. Menin patjalle nukkumaan ja kaverini meni sängylle. Olin nukahtamaisillani kun kuulin yhtäkkiä jonkun huhuilevan minua, kaverini nukkui ja minä yritin kuiskia häntä hereille. Kun olin saanut kaverini hereille kerroin kuulemastani, hän ei meinannut uskoa minua. Kun yritin väittää hänelle, että puhuin totta kuulin äänen taas, mutta nyt se kutsui myös kaveriani. Tällä kertaa kaverini kuuli myös ja halusi mennä katsomaan, mutta minua pelotti enkä halunnut mennä, mutta lopulta kaverini sai ylipuhuttua minut.

  Menimme alakertaan katsomaan, että löytäisimmekö mitään (tai ketään) mutta tuloksetta. Olimme menossa takaisin yläkertaan, kunnes kuulimme äänen taas. Ääni kuului ulkoa. Menimme ikkunalle katsomaan nähtäisiinkö me mitään. Näimme pusikon ympäri hiipivän vaalean hahmon joka yhtäkkiä katsoi ikkunaan, ja katosi meidät huomattuaan. Juoksimme yläkertaan.

  Aamulla kun mummi herätti meidät muistimme tapahtuneen mutta emme kertoneet mummolle koska hän ei olisi uskonut meitä. Siitä asti olen pelännyt aina kun olen nukkunut muualla kuin omassa sängyssä.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Pohjoisen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, 2013, Kiuruvesi, Tunnistamaton henki.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa