• Heiluva kukka ja savuinen hahmo.

  Tapahtumapaikka
  Rovaniemi

  Tapahtuma-aika
  2007

  Aaveen muoto
  Tunnistamaton henki

  Kertojana toimi
  Tuntematon henkilö

  Olimme kotona poikaystäväni kanssa, ja asuimme tuolloin vanhassa kerrostalossa joka oli joskus toiminut lastensairaalana. Olimme tulleet juuri kaupungilta,ja kello oli jotain puoli kolmen aikaa yöllä. ja istuimme sohvalla katselemassa televisiota.

  Naureskelimme hupaisille jutuille.Siinä sitten koitti hetken hiljaisuus ja poikaystäväni näytti keskittyvän kunnolla ohjelmaan, sillä hän ei kuullut kun sanoin että katso. Ehkä sanoin sen liian hiljaa, sillä pelkäsin itse hyvin paljon.

  Television vieressä oli sellainen kukka. Tämä kukka oli sellainen että varsi oli tikkusuora jämerä rauta, (ohut) ja sen tikun päässä oli keltainen päiväkakkara (muovia). Kukka heilui välillä hieman. Ja kuvittelin sen olevan omaa mielikuvitustani, yritin keskittyä hupaisaan ohjelmaan mutta aina katselin kukkaa sivusilmällä uudelleen. Se heilui vimmatusti.

  Silmäilin ikkunoita. Sillä seinällä ei ollut ainuttakaan ikkunaa,eikä patteria tai vastaavaa josta voisi jotain tulla. Tökin poikakaveriani kylkeen ja osoitin sormella kukkaa. Hän katsahti hetken sitä ja jatkoi ohjelman katsomista. Pian hän kuitenkin katsoi uudelleen sillä hänkin oli huomannut että kukka heilui välillä hiljaa, ja välillä niin kuin sitä olisi heilutettu.

  Minua alkoi pelottaa. Mutta puhuimme rauhallisesti ettei se olisi kuin ilmavirta jostakin. Siinä taas hetken katsottuamme ohjelmaa, silmäilin television lattiaa joka oli puhdas ja mietin pitäisikö ostaa matto jokupäivä.

  Huomasin että sumeahko hahmo-, (noin lattiasta normaalikokoisen ihmisen polven mittainen)-eteni hyvin hiljaista vauhtia kohti oikeaa seinää, kuin olisi kävellyt ohitse television. Tuijotin hahmoa ja se oli kuin savua. Säikähdin niin paljon että hypähdin siltä istumalta poikaystäväni syliin ja itkin ja huusin.

  Halusin pois siitä talosta. Menimme yökylään ystäväni luokse jolle kerroimme koko tarinan. Se oli todella pelottavaa. Kummittelevatkohan sairaalassa kuolleiden lasten henget öisin siinä talossa?


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Pohjoisen aavetarinat avainsanoilla 2007, 2010, 2010-luku, Rovaniemi, Tunnistamaton henki.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa