• Hahmo vaatekomerossa

  Tapahtumapaikka
  Oulu

  Tapahtuma-aika
  2013

  Aaveen muoto
  Monialainen ilmiö

  Kertojana toimi
  Kaktuslapsi

  Asun kerrostalossa joka on rakennettu 1950-luvulla. Olen ennenkin tuntenut/kuullut/nähnyt paljon asioita tässä kyseisessä talossa, myös vanhassa kodissani.

  Istuin puolenpäivän aikaan tietokoneen ääressä olohuoneessa, ja jostain syystä tunsin jonku läsnäolon, vaikka olin yksin. Kävin hakemassa vettä keittiöstä, kun kuulin olohuoneesta kolahduksen tapaisen. Menin katsomaan mitä oikeen tapahtui. Ulkomailta ostamani fossiili lojui lattialla pidikkeineen päivineen. Nostin sen ihmeissäni paikalleen ja menin takaisin koneelle.

  Minulle tuli kylmä, joten päätin hakea viltin vaatekomerosta, joka sijaitsee omassa huoneessani. Komero on siis niin suuri, että sinne pystyy menemään. En ajatellut jäädä sinne asumaan, joten en laittanut komeroon valoja päälle. Nappasin viltin hyllyltä ja käännyin ympäri ovea kohti.

  Edessäni seisoi minua hieman pitempi musta hahmo, josta näkyi läpi. Se näytti ikään kuin väreilevän. Kavahdin taaksepäin ja räpäytin silmiäni. Olento katosi.

  Juoksin hädissäni olohuoneeseen enkä uskaltanut liikahtaakaan. Äitini palasi kotiin viiden aikaan iltapäivällä, eikä hän tietenkään uskonut tarinaani.

  Olen sen jälkeen kuullut kolinaa ja rapinaa eteisestä ja varjoja on hyppinyt nurkissa. Enää ei kuitenkaan ole kukaan tullut komeroon minua tuijottelemaan.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Pohjoisen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, 2013, Moni-ilmiö, Oulu.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa